- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Van pár FLAC formátumú zeném, és azt tudom mondani, lejtássza őket. A minőségről nem tudok mit mondani, nem vagyok egy vájt fülű, lossless huszár. Nekem az mp3-ak is megfelelnek.
Igazából otthon nem ezzel hallgatom a zenét, hanem a Kodin keresztül. A Subsonic-ot inkább arra tartom, hogy rendszerezve legyenek a zenék ill. a munkahelyemen a webes felületet használom egy notebook-on.
Ja és persze azért, hogy könnyebb legyen a telóra áttölteni a zenéket. Androidos telóm van, azon a Subsonic Music Streamer appot használom. Ez igazából letölti és úgy játssza le a zenét. Ha lossless a cucc, akkor átkonvertálja mp3-ba és úgy tárolja a telón, de ha jól emlékszem, akkor ezt a funkciót a szerver oldalon ki lehet kapcsolni.
Konfigok terén egyáltalán nem vagyok képben. De szerintem vannak itt, akik tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest