- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Rpi2, melyre feltettem az Openelec 6.0.3-at. smb-n keresztül betallóztam az asztali gépen lévő filmeket és sorozatokat, ami ment pöccre. Viszont olyan bajom van hogy sima 720p vagy 1080p-s filmet nézek akkor egy ideig jól megy, utána elkezd akadni és bufferelni.
Számos leírást találtam neten hogy hol írja át a dolgot, de furcsa az hogy múlthéten én mikor még ezt használtam nálam semmi ilyen problémát nem észleltem vele.Codeicfo-ban (option/o gomb megnyomásakor) a P-s betű sorában lévő B betűnél láttam azt , sokáig 97-99% , majd visszaesett 0-ra ezért gondoltam hogy ezzel lehet a gond.
Pi routerre van kötve kábellel ez sem lehet gond, a film kb 9-15Mb/s-es tehát az sem egy nagy hűhó.Asztali gép is kábellel csatlakozik a gépre, tehát az sem lehet hogy ott van gigszer.
Másik kérdésem viszont, lehet délután kipróbálom, de Libreelec-et nagyon nyomatják most, és úgy látom openelec kezd kihalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest