Hirdetés

Aktív témák

• andorpapa

őstag

Látjátok? Az utolsó 20 hozzászólás miről is szólt? Hogy hány byte ez+az. Basszus! Most mellőzni fogom a diplomatikus fogalmazást. Nem tudom, szerintem a fórum nem divatbemutató, nem attól lesz valaki megbecsültebb, mert nagyobb, vibrálóbb és színesebb gifet rak be aláírásnak. Gyerekes. Főleg az, hogy ebből sokan problémát csinálnak. Mi, házigazdák felelünk a fórum kinézetéért. A mi érdekünk az, hogy a lehető legjobban áttekinthető, kellemes legyen a böngészése, minél inkább a hardverről szóljon, nem pedig sokszáz K-s gifekről. A nőklapja.hu-n ez baromi cuki lenne, de itt nem olyan vicces.

Ezzel nem azokat fikáztam, akik animált gifet raknak be a szignóba. Vannak kicsi, jópofa cuccok, ez nem zavar. De mikor nagy, zavaró, esetleg az oldalt erkölcsi vagy más szempontból negatív fénybe helyező aláírásokról van szó, akkor szerintem még magyarázkodnunk sem kellene azért, hogy a negatív hatást kiküszöböljük. A szeptemberi dizájváltás előtt ilyen aláírásszépítésre nem is volt lehetőség, mégis mindenki rendesen tudott fórumozni. Akkor most hol a hiba? A recept egyszerű: ne rakjatok be olyan képet/animációt aláírásba, mely esetleg tiltakozást vált ki. Ennyi.

Aktív témák