Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vik-king
csendes tag
Feltoltam a 2.1.0 -t mert úgy látom már nagyon sehonnan nem lehet leszedni.
http://www.4shared.com/file/9ogav_zM/HMC39_PL_20081114_2_1_0.html -
vik-king
csendes tag
Tettem rá torrent klienst is.
Lehet hogy csinálok majd ha sok időm lesz, egy saját firmware-t ami tartalmazza a fordítást, meg a torrent klienst.
Csak a fordítást ki kell javítgatni, mert egyenlőre csak Google fordítóval van csinálva. -
vik-king
csendes tag
http://www.hbox.pl/index.php?a=6&b=0&id=1
Gyorsabb a menü úgy veszem észre.
Bejött a browse-olásba egy olyan hogy mindent mutat, mert eddig csak vagy kép vagy videó, vagy zene volt.Állítólag a távvezérlőt is jobban kezeli. Eddig a többi távirányítóra (TV/DVD) is egy csomószor bekapcsolt. Most úgy nézem ezt is orvosolták.
Eddig ennyit vettem észre.
-
vik-king
csendes tag
Feltettem a 2.1.0 -ás FW-t, és elsőre úgy tűnik jól megy. Plusz csináltam egy gyors google fordítást a menüből, úgyhogy mostmár nagyjából magyar.
-
vik-king
csendes tag
Igen, IP-ről is meg \\NAS al is el kell hogy lehessen érni, és egy normál és nagyjából úgy néz ki mintha egy gépen osztottál volna meg egy könyvtárat, így másolhatsz rá, másolhatsz le róla, de akár le is játszat róla közvetlenül.
Viszont, mint mondtam nekem a régi routeremmel nem volt elérhető wlan-ról a vezetékes hálózat, de ez nem a kocka hibája, henem a routeré, így a megosztást sem értem el, csak ha bedugtma a gépbe is a vezetékes hálózatot. Először próbáld meg majd úgy hogyha mindkét eszköz (számítógép és mediabox) vezetékes hálózaton van. -
Jano_023
őstag
Szia, sajnos nem tudtam vele sokat foglalkozni, a supportról írtal vissza és azt írták, hogy simán \\192.168.1.22 kell mennie kellene.
Ahogy írtad nekem is úgy van megoldva, hogy vezetéken megy fel a routere én meg wifi próbálom elérni. DHCP-től kap IP-t, de majd kipróbálom hogy lehet-e pingelni.
Akkor ha jól értem neked ez a megosztás dolog megy?? Arra szeretném használni hogy a háttértárról wifin keresztül nézzek filmeket. Ez megoldható ? Valami FTP-s progit rá lehet állítani ?
köszi -
vik-king
csendes tag
Nekem tökéletesen működik.
Amúgy én aránylag elégedett vagyok a kütyüvel, bár én megvettem már vagy 5 éve. FW-t jó párszor cseréltem rajta.
Most sem Emtec fw van rajta. Linux tudással amúgy elég sok extra funkciót ki lehetne hozni belőle, de nekem sosem volt időm komolyabban játszani vele. -
Jano_023
őstag
Sziasztok, annak akinek van még ez az eszköz, tudjátok hogy lehet UTP-n összekötni routeren keresztül a géppel ? Beállítottam a hogy kapjon DHCP-vel ip címet meg is kapja de nem tudok mivel juthatok fel rá.
Ha böngészőbe beírom akkor ezt kapom: Input \\NAS OR \\'ip' to Browser File.Valaki csinált már ilyet ? köszi
-
sitasita
csendes tag
Sajnos én is vásároltam pár éve egy ilyet. Hihetetlen, hogy van aki még 2010-ben is képes volt megvenni.
Mindenkit lebeszélnék róla!!! Szoftveresen és hardveresen is nagyon gyenge és ráadásul semmilyen támogatása nincs már évek óta. Valami 2.0.9-es verziónál tart a szoftvere 2007 óta, kijött egy nem hivatalos 2.1.0. Na ezt felraktam, hát ha lehet még egy fokkal szarabb lett a szoftvere, egyszerűen használhatatlan. Hónapokig leveleztem az EMTEC-kel egy hiba kapcsán, de végülis elhajtottak.
Az első és egyben az utolsó EMTEC kütyüm!!!
-
gyulus08
aktív tag
Nekem is van egy ilyen csodám,már 2-3 éve.Mostanában nem használom.Sajnos nem írnak rá már firmwaret.
Volt egy oldal, ahol bizonyos tweakeket lehetett letölteni pl torrent kliens.(nemtalálom már az oldalt,szerintem megszünt),bár én nem bírtam megcsinálni vmiért, kisfogyaszású letöltőnek jó lett volna az R-100.
A Hdd-jét kiszedtem,az asztali gépben használom.Úgyhogy szegénykém eladó...Szerk: megvan [link]
-
Jano_023
őstag
válasz
emzéperiksz #4 üzenetére
Szia, nincsen kézikönyvem, de a netről lehet letölteni angolt és németet is. Nekem úgy van összekötve, hogy a lejátszó a beltérimre van rákötve. így azt kell beprogramozni.
-
emzéperiksz
csendes tag
Szia Jano 023! Nekem is van egy ilyen felvevőm,de nem tudom rajta beprogramozni a tv csatornákat.Neked van hozzá magyar kézikönyved?
Üdv: emzéperiksz -
Jano_023
őstag
Szia,
A winyo cserélhető benn, de nekem egyenlőre elég. Alapból 90GB van tárhelynek és felvételnek meg a másik 70GB. Persze az egy kicsit szerintem sok, HQ-ben 14 órát lehet felvenni. Persze ez állítható.
Amugy nagyon jó kis kütyű nekem nagyon bejött. Egyébént nekem nincsen még géppel összekötve és csak úgy használom hogy a notira letöltöm a filmeket és pendrivra rakom fel és azt dugom a cube-ba.Ha még érdekel valami akkor írj nyugottan.
Ja mindenkinek mondom páran már irtunk az Emtec-nek hogy irjon egy updatet a cubra hogy lejátsza az mkv-t is. Reméljük lesz fogantja!
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Napokban vettem a képen is látható médiacentert. Azért indítottam ezt a topikot, hogy mindenki aki még hasonló berendezéssel rendelkezik megoszthassa tapasztalatait és véleményt a készülékről.
Amit én eddig tapasztaltam a készülékkel kapcsolatosan:
Érdemes a merevlemez formázásával és elosztásával kezdeni. Alapból egy 160GB-os merevlemezzel rendelkezik amit 2 partícióra osztanak fel 45-45GBban. A fennmaradó részt elkülönítették állítólag a felvételhez, azt a tárhelyet használja fel.
Kipróbáltam és Dix és Xvid-et is lejátszott, viszont a HD-s mkv formátumot már nem.
Még nem próbáltam ki mindent rajta,de majd folyamatosan írok.
Itt találhatok angol nyelvű forumot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Használt Számítógép!
- CHUWI Surpad Tablet 4G LTE Dual SIM 4/128GB - OUKITEL RT1 4/64GB 4G Dual SIM Android RUGGED Tablet
- Playseat Trophy fekete + Logitech G920 kormány eladó
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- Funko Fantasztikus Négyes Láthatatlan Nő
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest