Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e egy abszolút szubjektív dologról szóló vitához, végül is a kis egom győzött, és megírom e sorokat:
Szóval, akik olvasták valamelyik zenei ajánlómat, vagy netán valamelyik hozzászólásomat a ''milyen zenét hallgatok'' topikban, az tudja, hogy jómagam abszolút az akusztikus zene híve vagyok, legyen az jazz, blues, world music, folk, stb... (és az eddigi reagálásokból úgy érzem, elég egyedül vagyok
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.
Mi is a gondom az elektronikus zenével. Egyetlen dolog: Nem érzem mögötte az embert, aki eljátsza, elénekli, átéli az adott darabot. Nem tudom, egyáltalán élvezte-e a zenélést, milyen hangulatban van, nem érzem, hogy koncentrál a játékra, figyeli a többieket, egy fonalon van-e velük. Nem érzem, milyen érzelmet tolmácsolna, mit szeretne mondani, nem látom a zene mögött az arcát. Ahogy ügyel minden hangnál, vagy épp elentétesen, vadul csapong. Nem érzem hangulatot, amit meg akart, és amit megteremtett. Szóval ez.
Ja, és igazából semmi gondom nincs a DJ-kel, csak mondjuk ne hasonlítgassuk őket Beethovenhez, ha lehet
Tuib
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kedvenc zene a mai napra
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.