Hirdetés
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Tyű a 3. kép kissé elnagyolt utómunkát kapott, és nem is igazán értem miért kellet
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.
De majd hátha még mondanak nálam okosabbat és konkrétabbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.