Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Tyű a 3. kép kissé elnagyolt utómunkát kapott, és nem is igazán értem miért kellet
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.
De majd hátha még mondanak nálam okosabbat és konkrétabbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Óra topik
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.