- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Tyű a 3. kép kissé elnagyolt utómunkát kapott, és nem is igazán értem miért kellet
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.
De majd hátha még mondanak nálam okosabbat és konkrétabbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.