Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát figy. Én egy évet bírtam ki ott, aztán menekültem. Azt te csak hiszed, hogy fősuli, csak a nevében az. Nekünk is mondták, hogy 3 év után lediplomázhatunk, de ez bizony egyetemi szintű képzés. Nos ami tetszett: bev mat. ygak, Linalg előadás. progköri, és a logika előadás.
Ami nem tetszett: Fóti és az általa oktatott bev prog. óra
Mint írtam, mikor ráeszméltem , hogy hova kerültem, már az első fél év eltelt, szenvedés volt az egész, hála égnek a koli az kárpótolt midnenért. 2. félévben már csak alig jártam be, hiszen akkor már beadtam a papírjaim a Kandóra. Szal én csak olyannak ajánlom ezt a szakot, aki profi programozó, és algoritmuskészítő képességét akarja fejleszteni. Én azt hittem programozni tanítanak, de ez program tervezés, full matek az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest