Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Házimozi belépő szinten
 - Gaming notebook topik
 - Milyen videókártyát?
 - OLED TV topic
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Apple MacBook
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Mobilarena témák

IT café témák

Aktív témák
- 

dArk-
tag
Sziasztok!
Elore is elnezest ha olyat vetnek fel ami mar elhangzott a forumon, bar igen valoszinu hogy ez igy van, de en hiaba keresgeltem ;] Szoval van itt egy Sapphire 8500 kartyam, ami vagy LE vagy nem, nem tudom ;] De a lenyeg, hogy amig az nf7-embe megjon a proci, betettem a regi bh6+p3 configomba, es erdekes dogokat csinal. Nem fagy a gep, 2d megy rendesen, de 3d-nel kis szines teglalapokat rak ki, kihagy poligonokat stb. Nincs huzva, sot levettem 220/180-ra es meg igy is csinalja, d3d/opengl is, a gyari cd-n levo es a legujbb driverrel is... Van vkinek esetleg otlete, mi lehet a kinja? Elore is koszi!
dArk 
Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 95% Akkumulátor
 - HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest