Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Továbbfejlesztés = erősen a korábbi munkádra építve kiegészítés/átdolgozás. De, ez amúgy egy fél mondatos tipp volt, korábban linkelt cikk alapján (ami lehetett félrevezető is), hogy ez lehet +1 indok az új Nemezeti ISA
bevezetésére, a RISC-V helyett. De nem tudom, lehet máshogy is, csak a logikátlan ellenérveket nehezen állom meg szó nélkül, mint a binary translation megléte ellent mond, stb.Meg persze irritál, hogy végre van egy ISA, ami lincenc mentes, és alighanem van annyira jó, hogy ne érje meg ezért még újabbakat kitalálni, erre ezt teszik. Pesze mint gyűjtői egzotikum értem a vonzerejét, de, pfff... erősen PR gyanús, na. Esetleg ilyen belső piac teremetés/élénkítás, mivel kívülről ezt nem sűrűn fogják támogatni?
De ezeket már szanaszét tárgyaltuk, szóval részemről ez ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bevezetésére, a RISC-V helyett. De nem tudom, lehet máshogy is, csak a logikátlan ellenérveket nehezen állom meg szó nélkül, mint a binary translation megléte ellent mond, stb.