Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Topic zárható, megvan a utód..:D
Ő már egy vezetékkel kevesbb..:DD reméljük más baja nem lesz :D -
Bazsesz
őstag
Tecsóban is lehet venni A4Tech egereket. :) Csak gondolom nincs olyan nagy választákban.
tanítsd meg arra, hogy ne rágja meg a vezetéket :) Szólíts magadhoz egy jóképű vezetéket, ami szerinted is rágható, és menj oda hozzá, és mondd neki mikozben rágná, hgogy fúj. Kutyáknál bejön :D
Üdv: balu -
szaya
tag
Van már egered?:)
Üdv: szaya -
joey7
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
egy párduc pókot? :Y ;]
-
joey7
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
a fenét!! Én szeretem a nyuszikat,olyan aranyosak! :)
-
Akkor most elmesélem, hogy kb 3 héttel ezelőtt, napközben sikerült beszöknie 3 percre a szobába,mikor nem figyeltem rá.. és sikeresen megtalákta az ágy mögött a 220-as elosztókábelt.. és 3 perc alatt szétrágta az egészet.. de olyan szinten, hogy még az áramot is kikapcsoltam mikor kihuztam a konektorból.. ha anélkül értem volna hozzá engem tuti agyoncsapott volna, de őt nem.. és mint aki jolvégezte dolgát, kissé sértődötten kivonult az előszobába és kinyújtóztatta fáradt tappancsait :D
-
_Volkovy_
nagyúr
No ezért (se) tartok én törpenyulat..:D
-
nem.. csakmindig azt a részét ami annyira lelógott hogy elérte.. most már lassan oylan rövid a vezeték hogy el sem érné :)) de most meg már nem muxik:((
szolidalitásból 13.00 -tól 13.15-ig kérem a PH! fórumozóit, hogy kapcsolják ki az egerüket, és próbáljanak meg anélkül fórumozni ..:P -
nem tudom.. számomra egyszerűen megmagyarázhatatlan, hogy miért nem mennek.. pedig teljesen korrektül megcsináltam a kábelt.. de még csak nem is világít az optikája, mintha nem kapna áramot..
-
Azért köszönöm hogy segítettél volna :P:B
Igan a kábelt rágta el.. de ez már nem az első eset volt. ennek az egérnek már 5 -ször volt javítva a kábele, eddig mindig sikeres volt s javítás, de most akárhogy csinálom is nem akar már működni.. sőt ezelőtt már volt egy ugyanilyen egerem, azzal is ez történt :P szóval most van két db.működésképtelen optikai egerem darabokban, és egyik sem működik..:)) -
Ma reggel Oszkár a törpenyuszink, kiütéses küzdeembe kezdett az A4tech egeremmel.. csendben beosont a szobába, és kétvállra fektette szegény egérkét.. majd több helyen is elharapta a torkát. másfélórája próbálom újraéleszteni.. de hiába.. végleg búcsut mondott :O:O:O:O:O
Esetleg lenne egy jószívű emberke, aki tudna adni hétfőig egy számára fölösleges, bármilyen de ''működő'' rágcsálót????:B:B:B:D
[YÁYY,már megint nyúltam volna az egérért, de ő márnincs melletem ..:(( :)) :C ]
Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest