Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
nagyúr
Ma már a hotfix a végleges verzió, a WHQL meg a béta.
-
2 nap alatt javították . Mondjuk jobb lett volna ha nincs, de azért jó reagálás volt.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
ughhh
senior tag
Akinek van egy kis sütnivalója, az mindig az utolsó major verziót használja.
Gyengébbek kedvéért, mert a ph tanyázók 3/4 -e oda tartozik. Akinek neminge nevegye magára.
major..minor.patch
pl: 1.1.1
...bár az nv a patch verziót minor+ -ként kezeli -
Komplikato
veterán
Nem ide tartozik, mert elvileg külön driver, de a hírek szerint a DLSS3 legcsúnyább grafikai hibáit javították az új driverben. Próbálta már valaki?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
koko52
veterán
Imádom mikor valaki azért nem vesz AMD kártyát, mert driver problémák lehetnek.
"Vannak, akik csak azért születnek, hogy legyen kit eltemetni."-Pollock
-
AxBattler
félisten
válasz
Trailblazer #4 üzenetére
Ez érdekes... ugye Guru3D fórum, szóval jó esély van a megbízhatóságára, én azért mégis félek kicsit ilyen buherált drájvert ráengedni a gépemre.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
Robitrix
senior tag
Mondjuk úgy 4-5 évvel ezelőtt jellemzően több volt a probléma a radeon driverekkel. Ami mára nem igaz. Elromlott az NVIDIA driverek is mára.
Így nem lehet igazán különbséget érzékelni köztük. Azért régen nem volt jellemző, hogy kiadtak egy NVIDIA drivert és gyorsan 2 nap múlva ki kellett adni a javítás javítását.... Mára évente többször megesik. A dologba persze az is belejátszik, hogy ma már a videodriverekbe van beleépítva a különféle játékok optimalizálása. Ezért is kell havonta 2-3 drivert kiadni, hogy tartalmazza az újabban megjelent játékok optimalizálását. Azelött évente kiadtak 2-3 drivert és a játékgyártónak kellett optimalizálni a játékot a driverhez. Persze azért egyszerűbb a drivert optimalizálni 5000 féle játékhoz, mint évente háromszor 5000 játékot. Arról nem is szólva, hogy a legjobban az ért az optimalizáláshoz, aki elkészíti a hardvert. Mégis csak ő ismeri a legjobban. Pluszban rengeteg új hardver jelenik meg egy évben. Amiknek optimalizálása megint csak a driver felől a leginkább megoldható. Viszont az, hogy évente ki adnak 20-30 driver frissítést óhatatlanul azt jelenti, hogy alig marad idő tesztelni a frissítéseket a rövid idő miatt. Ergo jelentősen meg is nőttek a hibák száma. Hamar munka ritkán jó.......
-
GreatL
senior tag
Mindegyik vacak... frissülhetne komponensenként is ez a sz...oftver. Akkor nem kellene órákat várni a szöszölésükre.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
icp1970
senior tag
Köszi.Már töltöm is.
-
válasz
AxBattler #11 üzenetére
Ez nem "buherált driver", hanem egy jótét lélek kiszedte belőle a sallangot. Gyakorlatilag ugyanazt tette, amit te tehetsz, ha használod a TechPowerUp-féle NvCleanstall-t vagy épp a Guru3D-féle NVSlimmer-t. Ki lesz szedve a telemetria és minden, ami nem kell, zsarolóvírust nem kapsz. Nem muszáj mindenre gyanakodni, ami 3rd party...
-
Robitrix
senior tag
vélhetően a gtx elötti kártya sorozatokra gondol általában. Nagyjából a GTX megjelenése környékén tértek át arra, hogy elkezdték a driverbe beoptimalizálni a minden féle játék beállításait. Ezért is tart a dologban előrébb a radeon és az nvidia, mint az intel driverek. Ők már vagy 4-5 évvel előbb elkezdték belepakolni a driverbe az optimális beállításokat, hogy legütősebben tudja kihasználni a játék a hardver lehetőségeit. Egy intel driverben a mai napig hiányzik egy halom régi játék optimális beállításai. A friss játékok már belekerülnek de simán lehet, hogy egy 4 éves játék nem a legoptimálisabban fut egy intel kártyán a driverrel.
-
AxBattler
félisten
válasz
Trailblazer #20 üzenetére
Ezek jók, köszi a tippet!
Alapból nem vagyok ennyire parázós, de pont pár hónapja volt hír, hogy aki nem hivatalos forrásból, vagy Guru3D-ről telepíti az MSI Afterburner-t, az megszívhatja..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
válasz
AxBattler #23 üzenetére
Az aktuális driver slimmelve az nem Afterburner... Annyi, hogy ezzel nem kell tornáznod, mert valaki már megcsinálta a ciánozást. Én többnyire letöltöm innen, ha meg késlekedik, akkor megcsinálom magamnak valamelyik fent említett toollal.
-
AxBattler
félisten
válasz
Trailblazer #25 üzenetére
Nyilván nem... lehet ránézek ezekre az eszközökre, és megcsinálom magamnak, csak nehogy valami alapvető dolgot hagyjak ki belőle.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
lujo10
aktív tag
Pontosan, úgyhogy +1
Kb. ezért sem szoktam azonnal frissíteni.[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Nem tudom hol nézitek az új drivert....de nvidia.com-ról még mindig csak az 531.18 -at kínálja mint legfrissebbet. (02.28)
3 gépen is próbáltam....csak azt kínálja.
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - GTX960 -------------------------------------------- PS4 Slim ----- Huawei Mate10 Pro ------ Xbox One S --------------------------------------------
-
core i7
addikt
Megis jött az utódja. No mármint nem a Hotfix ,hanem a WHQL 531.29 WHQL
Béta teszterek itt az időTesztelni
Hozzászólásaim és kommentjeim © saját szellemi tulajdon és jogi védelem alatt állnak.©
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem sokat váratták a nagyérdeműt a fejlesztők, már letölthető a problémát orvosló 531.26-os verzió.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest