Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Fujifilm X
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- SONY LCD és LED TV-k
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Milyen házat vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hahó.
Feltettem repóból az amd FGLRX meghajtóját, totál hazavágta a rendszert. Éppen most térek vissza a biztonsági mentéshez az egész rendszerről.
Az X logban az szerepel, hogy segmentatin fault ... Megtalálja mind a két VGA-t az integráltat és a diszkrét VGA-t is a driver, de valamiért dob egy hátast végül az X... Próbálgattam újrakonfigurálni az X-et, persze sikertelenül. Nagy nehezen levakartam az fglrx-et, majd az amdupdates nem tudom mit is, ekkor szerencsére visszaállt a gyári open driverre a rendszer, X elindul, mindenki boldog, de nem tudtam bejelentekezni, mert ahogy bejelentkeztem azonnal kidobott a bejelentkeztető képernyőre xD Na mondom remek... Gondolom kókolni kellett volna valamit hozzá, de mindegy most már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest