- Pendrive irás-olvasás sebesség
- E-book zenészeknek
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Zseniális, erre nem gondoltam
!Új távlatok nyílnak! Volt már olyan, hogy ingattam a fejem, mikor egy térképen a jobb alsó sarokba generált egy aprócska szigetet, rá egy ingyen elvihető treasue-rel... na, mondom, azért becsúszik ezaz... hát persze hogy elérhető!
Ugyanezen a térképen lehidaltam az AI-től egyébként. Ilyen szigetes térkép volt, rövidebb-hosszabb keskeny, összekötő földsávokkal. Leraktam a városokat, ahova lehetett, megyek tovább ikszpézni. (Be szép szó.) Éppen egy ilyen keskeny sávon megyek észak felé, mikor látom a városzóna határát... következő körben rámszól az AI, hogy ekkora sereggel legyek már szíves eltakarodni, túl közel jöttem a városához. Na szép, beszari, de hát fajtámbéli volt, az agresszív hadászat meg diplomáciai negatívumokkal jár, mondom jól van, hagyjuk. Közben elindít egy hőst felém, mögötte kettő ráccsal meg egy gyenge military-t. Ugyan már... mindegy, viszavonulunk, legalább megnézem, mit csinál.
A hőse bekolbászolt a területemre (kvesztje volt? passz) a military unit meg jött lefelé, egyszer csak full stop, beállt b+ a keskeny földsávra úgy, hogy ne lehessen elmenni mellette! Várok néhány kört, nem mozdul... aaaazigen
! Szép munka!Komoly lenne, ha figyelné a folyók folyásirányát is, nagy poén lenne fent elzárni a csapot a városa felett
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- E-book zenészeknek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
! Szép munka!