Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Nem láttam még beírva, hátha akar valaki 20% kedvezménnyel Parkside cuccokat venni: [link] Ma és holnap érvényes applikációban.
Lidl plusz applikációban "parkside szuper hétvége" ott van egy menüpont ahol le vannak írva mire érvényes cikkszám szerint (IAN... számot kell keresni a csomagolásod). Akkura is érvényes. Én egy 4Ah akkut és egy egyszerű metszőollót vettem , mindkettőre hozta a -20%-ot a kassza. -
San398
őstag
válasz
kisskaresz21 #13481 üzenetére
Szerintem ez nem normális, ha ennyit nem birt ki. Vidd vissza mielőtt szétesik.
-
San398
őstag
Jövő héttől lesz Lidl-ben sarokcsiszoló: [link] Ház körüli kisebb munkákra kellene.Valaki használ ilyet? Ér ennyit vagy kidobott pénz?
-
San398
őstag
Használ valaki vagy van tapasztalata akkus metsző ollóval? Milyet lenne érdemes venni?
-
San398
őstag
válasz
bbsofficial #12939 üzenetére
02.01-től volt akciós a 4Ah-s akku, nem ezekből van dömping?
-
San398
őstag
válasz
tyielow #12740 üzenetére
Azzal tisztában vagy ugye hogy ezek nem ipari felhasználásra készültek és a használatiban benne szokott lenni, hogy az ilyen jellegű használatból eredő hibára nem vonatkozik a garancia. Szerencséd volt, lesz ha cserélik
Ha tehetném, otthoni felhasználásra én is a Lidl performance fekete gépeit venném. Sajnos már bevásároltam jó pár éve a zöld alap gépekből, amire én használom arra tökéletesek. -
San398
őstag
válasz
headhunter #11484 üzenetére
Töltő hiba is lehet e szerint: [link]
-
San398
őstag
4Ah aksi még van a mártirok útja lidl áruházban , meg még legalább 20-30db a Performance 20 V 60 Nm fúró-csavarozó gépből is. A 2Ah aksiból is akad egy-két talicskával
Flex fordulatszám szabályzó: Aliexpressen vettem egy ilyet [link] bedobozoltam és amikor kell a lassabb fordulat akkor bekötöm. pl. DIY változat [link]
-
San398
őstag
Sziasztok!
A november 16-tól kapható Parkside felsőmaróról [link] , használ valaki ilyet, mi a vélemény, mennyire használható házi barkács célra? -
San398
őstag
"Biztos gagyi lehet?" Vedd meg és megtudod
Viccet félretéve, inkább valami márkásabb gépet vegyél. A fentebb linkelt Bosch-ra 3 év gari van. Jó-jó hogy az áltad linkeltre meg 5 év de szerintem nem mindegy hogy a készülék mennyit időt tölthet nálad és mennyit a szervízben. A kérdés az is, hogy mire szeretnéd használni. Ha folyamatos munkára akkor egy megbízhatóbb gép kell neked, ha csak egyszer-egyszer használnád akkor egy olcsóbb árkategóriás is lehet befutó. -
San398
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az akciós OBI-s Luxtools akkus fúróval? Most 9999Ft-ért 2Ah akkuval, töltővel árulják. [link] -
San398
őstag
Sziasztok.
Van vlakinek tapasztalata a Lidl-ben holnaptól kapható Akkus kézi kürfűrészről? [link] Vagy esetleg hasonló árban hasonló garanciával más gyártó terméke?(230V-os is szóba jöhet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest