Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
erhas01 #10522 üzenetére
Érdekes egy ilyen koffer is szemét? A WZT+ EInhell klón-t ebben lehetett venni, ami azért mókás, mert sem ilyen akkut, sem ilyen koffert nem láttam az Einhellnél, sem mostani sem régebbi készülékeknél.
A psbsap-20-li-a1-hez meg abszolút korrekt fémkoffer járt.No, A PP ütvefúró csavarozó után ez a második olyan termék, amely a "de jó lett volna ha már 1-2 éve nálunk is kapni lehetne" kategóriába esik. Ha ilyen volna én sem 10 W COB LED-es beépített akkus refit veszek az udvarra téli esti gyerekfárasztáshoz.
-
jeriko2
tag
válasz
erhas01 #7397 üzenetére
"A kombinált fogóm 180mm szigetelt és a 100 -as szeget nem vágta kicsorbult. 10N = 1Kg
Speciális szerszámacél kovácsolt, teljes anyagában nemesített"
Azért nem általános felhasználás, hogy valaki 100-as szegeket aprítson fogóval. Nyilván ha százával kell naponta szeget vágnom, akkor olyan szerszámot veszek, amivel ezt gyorsan, minél kevésbé elfáradtan tudom megcsinálni, de sok ember számára egyáltalán nem elvárás egy fogó felé, hogy vastag acélhuzalokat tudjon vágni (ilyen feladattal évente egyszer-kétszer találkozom, akkor megoldom máshogy, pl. flex).
Szóval szerintem adott feladathoz érdemes szerszámot vásárolni - nekem van ilyen powerfix fogókészletem kb. 7 éve, és még sose kerültem olyan helyzetbe, hogy ne tudjak elvégezni egy munkát, pedig barkácsolok rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest