Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz Tiédetis #10286 üzenetére
Nincs saját tapasztalatom, mert ID3-at nem próbáltam, nálam az teljesen kiesett a merítésből. De sok Born tesztet és videót láttam, ezek alapján tudom mondani:
- nyilván a külső a legszembeötlőbb, 20-ból 19 tesztelőnek sokkal jobban tetszik a Born (nekem is nagyságrendekkel)
- belső is kicsit szebb dizájn/esztétika szempontjából
- a belsőre még anyagminőség és általános minőségérzet szempontjából is majnem mindenki azt mondta, hogy érezhetően jobb a Born
- az ülések jobban tartanak és közben nagyon kényelmesek (alapból is sportos jellegű kagylóülés jár hozzá)
- a Born kormány elvileg jobb, jobb vele vezetni
- az infotainment rendszer hasonló (nem jó), de elvileg egy kicsit szebb és kicsit gyorsabb (azt nem tudom, hogy a facelift előtti vagy utáni ID3-hoz hasonlították ilyenkor)
- Born szofveresen tud egy "eboost" vezetési módot, ami 30 mp-re megemeli a teljesítményt 231 LE-re 204-ről. Állítólag egy kicsit valóban lehet érezni
- a Bornt elvileg egy picit jobb vezetni (agilisebbnek, sportosabbnak tűnt a tesztelőknek), mindezt úgy, hogy még 19-es felnin is kényelmes marad. Persze nem lesz belőle Porsche vagy Golf GTI, de mégis többen kiemelték ezt a kis különbséget
- az előbbinek talán az az egyik oka, hogy 10-15 mm-rel lejjebb van ültetve a Born
- a középső érintőgombos rész nincs kivilágítva (ez tök béna)
- nem kérhető bele Matrix LED, mint az ID3-ba
- az extrákat darabonként lehet bele kérni, az ID3-ba meg szinte mindent csak drága csomagban lehet pluszban kérni
- utoljára hagytam egy igen fontos dolgot, az ID3 alapára 1 millióval magasabb, egy jobban felszerelt meg 2 millióval drágább. Teljesen wtf
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...