Hirdetés
Aktív témák
-
aurum
senior tag
az a henger egy kondenzator az motor inditasahoz kell. elso korben csereld ki, de imho tekercseles lesz a vege. de sose lesz toketeletes.
rohely, hogy milyen szemetet gyartanak manapsag. az asszinkron motor alapveto tulajdonsaga, hogy szinte orok eletu es szinte lehetetlen tonkretenni. ezek meg fel ev utan kinyiffannak.... -
Akita
tag
Up
-
Akita
tag
Hello!
Elromlott a fűnyíróm. Beindul de képtelen felpörögni a motor hanem akadozva morogva erő nélkül forog.
Abszolúte nem értek hozzá de szétszedtem és áll az egész szerkezet a motorból meg egy kis fehér színű hengerből ami egy szivaccsal kibélelt üregben van.
Kérdésem az lenne hozzátok, vajon újra kell tekercselni a motort, vagy elég kicserélni a kis fehér hengert amiről azt sem tudom mi az :)
Félek ha elviszem szerelőhöz, az lesz hogy kitalál mindent, levesz 10 rugóra és megnyugtat hogy most évekig jó lesz megint. Pedig lehet én is meg tudnám javítani ha segítenétek.
Köszönettel, Attila
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Google Home/Nest
- Fotók, videók mobillal
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest