-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
MasterMind #12664 üzenetére
Egész jól sikerült az új Oblid, feelingre kicsit hajaz a Nehrimre, ami egyáltalán nem baj. Kb. ez az a skyrimverő, "gyárias" look&feel, ahol nincs az a kendácsolás érzet, hogy ezt innen, amazt onnan. A load order sem rossz, jó példa arra, hogy semmi szükség a "százmodos" parasztvakításra egy jó kinézethez. Remélem hosszú életű is marad.
BTW, hol állnak a nagy questek? MQ, DLC-k, és SI.
-
Rendo84
senior tag
válasz
MasterMind #12664 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Rendben akkor a Qarls TP3 lesz majd.
Nekem eredeti steames verzióm van GOTY Deluxe Edition, tehát mindent tartalmaz és telepít is azonnal, ha kell ha nem.
A játékot már feltelepítettem egyébként és sorban a többi így jön majd?:
- Oblivion mod manager
- Better Oblivion Sorting Software
- Qarl's Texture Pack 3
- Magyarítás- Belenéztem a leírásba, itt kellessz vele mókolni kicsit ahogy látom.
Ezt a pontot viszont nem is értem egészen: 8. A magyarított grafikákhoz és a térképhez kell az Oblivion Mod Manager Utilities-Archive invalidation modulja "BSA redirection" módban. Az "Update now" gombbal lehet működésre bírni őket, Anti- vagy Dark UI-val együtt. Ha esetleg valami gond lenne a grafikákkal, segíthet a "Reset BSA timestamps" gomb.
- Unofficial patch (magyarítással együtt)Még annyi kérdésem lenne, hogy ha a későbbiek folyamán ismét felteszem a játékot a gépre, a régi mentések betöltéséhez szükségesek lesznek a modok, amit jelenleg most használok majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest