-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2482 üzenetére
Alchemy-re csak Frostscrag spire-ban szoktam gyúrni, csak úgy próbálgatom össze az elemeket.
Talám Systemroot majd jár erre, aztán megmondja, miért nem tudok felmenni a kastélyba, meg miért "öröknyitós" az a láda. Aztán a csapatom meg csak 2000 aranyat keresett.
Grat kösz. Én nem hagytam túlélőt, főleg, hogy a cuccossal fordulókat követően mindig előbújt még pár, meg egyre tovább is mentem. Te is hagytad Morag Balt megpusztulni, és van jó rucit? Ha hagytál élőt: menj vissza!
Elmentem gyakni messze nyugatra, hogy nőjenek végre a skilljeim, hát, az auróraiak barlangja az megint kőkemény volt, főleg, hogy kupacban jönnek 3-an, 4-en is. Viszont a maradék Weykund kavicsokat is összeszedtem (most már valami 65 kilónyit cipelek, ideje lesz félrerakni párat mágikus feltöltődéshez - tényleg, majd megnézem, lehet-e gombra tenni), főleg, hogy végre tudom használni a telekinézist. Viszont a Razornak gyorsan kifogy az a rengeteg mágikus energiája. Kár, hogy Warlakot semerre sem találni.
Viszont kelet és nyugat is nagyon üres szerintem a térképen, alig találni arrafelé valamit. Régebben tele voltam trollzsírral, most meg, amikor kéne az egyik daedrának nincs egy gramm se, pedig van minó, meg ogre, meg daedra, meg minden más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest