Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingcold
aktív tag
A Moghywn farm nem működik már múlt hét óta. Rengeteget használtam még pár hónapja. Akárhogy ugrást, zuhansz, csapkodsz, bármi... Halál.
10/10 esetben tesztelve.
-
Shadowguard
senior tag
Kinek mi
Én végig egy hajszállal voltam heavy load alatt (60 endurance, a nagy köcsög amulettjével), de cserébe volt rajtam egy tisztességes páncél és mind a két kezemben egy colossal fegyver. Szegény Relanna is hiába próbált P2-ben emberkedni, gyorsan letérdelt és várta a criticalt.
Annyi, hogy tényleg be kell tanulni így a bossokat, Mesmernél elsőre azt éreztem esély sincs rá, a végén lehoztam az egész harcot 4 flaskából, P1 nohitre ment. -
callmeakos
veterán
A DLC szerintem felénél járva én azt mondanám, hogy kezdésként nem szabad önteltnek lenni, már ami a felszerelést és a szintet illeti. Tök mindegy hogy 150 vagy 350es szintű az ember, ha nem szedjük fel a Scadutree fragmenteket, akkor kb semmit nem ér a 60-70-es vigor. Miyazaki pontosan tudta, hogy a játékosok kvázi felkészülten jönnek át a DLC-be, és kezeskedett arról, hogy az önmagában semmit se érjen.
Éppen ezért magasabb szinten már érdemes dual builddel neki menni. És előnyben részesíteni a távolsági támadásokat, főleg a Remembrace-el rendelkező bossoknál, mert azok látszólag már olyan vadak, hogy a közelharc velük szemben öngyilkosság.
És habár ez személyes preferencia, de én előnyben részesíteném az Endurancet, hogy minél jobb páncélszettel lehessen Light Loadon tartani a karaktert. Én eddig tojtam erre a statra, úgy voltam vele, hogy Med. loadon elvagyok, ami az alapjátékban még működött, de itt már nem. Relannát például a büdös életben nem győztem volna le Med Loaddal, mert az annyira tápos, és akkorát sebez, hogy az előtt elfogy 10 flaska, mielőtt második fázisba lép, és ott történnek csak a csúnya dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AliExpress tapasztalatok
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync