Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Csak kérdés, hogy el is adnak e belőle annyit, mint a nagyból.

Eddig ha jól tudom az Elden-ből adták el a legtöbbet, ott pont eltalálták hogy mi kell az embereknek. Megértem persze ha tetszik ez az irány páraknak, de nekem hiányoznának a dungeonok, a felfedezés, rejtvények. Ezektől is souls a souls, nem csak a bossoktól. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Bad design, mondom én.

Mondjuk az ending is lehetett volna tartalmasabb. Azt se tudtam, hogy most akkor vége a játéknak.. Na mindegy, azért voltak mókák ebben is, de az alapjátékra több idejük jutott az látszik.
Ez a dlc annak volt jobb aki day1 megvette az alapjátékot és ki is játszotta akkor, mert most jókat tudott mókázni vele ismét. -
Farkassacred
őstag
Én szerintem ezt a dlc final bosst most pihentetem egy jó darabig. Részemről ez ótvar dizájn, kb semmi atmoszférája belépéskor se. A phase-ek is totál gagyik, de a boss is csak annyit tud hogy szüntelenül támad. Semmi emlékezetes támadás, mint például amik Malenia-nál jelen voltak. Ő egy jól megtervezett boss.
Ezt csak összecsapták sajnos.
Ha ilyen bossokkal lett volna tele az alapjáték tuti abbahagyom.
Le is ment. Gagyi volt sajnos tényleg.
A következő játékukat viszont várom nagyon. -
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Egyébként ha kicsit rövidebb lett volna a dlc, akkor az is lehetett volna 10/10 a részemről. Volt pár terület ahova kvázi semmi tartalom nem jutott már az art-on kívül. Azt kicsit sajnáltam. És a főellenségek sem fognak megmaradni a fejemben szerintem. Max majd a végső boss meg a vadmalacos (talán a legerősebb a játékban) aki el is tűnt nekem. Miután meghaltam valszeg legyőzhette a mimic aztán bebuggokt és eltűnt a fal a felébredéskor. Csak a tárgyat kaptam meg.
A kulcsokat és az árust hoztam volna még vissza, ők valahogy hiányoztak. -
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Az utolsó.
Bár megnézem majd persze, de a késztetést jelenleg nem érzem annyira. Elfáradt a játék és valszeg én is.
Inkább nekileselkedtem a Bloodborne-nak.
Én csak az alapjátékhoz tudom mérni. Nekem az jobban bejött. Hiányzott pár dolog azért, ami meg megváltozott az nem igazán tetszett. Viszont voltak nagyon jól kidolgozott részek ezt elismerem.
Tehát összeségében jó volt, de a játék után egyből nem érdemes belekezdeni mert sok lesz. -
Farkassacred
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én pont most értem a végére a Dlc-nek, az eleje tetszett még és a várak benne, de a végére elég üres lett minden. A fejlődési system katasztrófa szerintem a sima játékhoz képest, olcsó húzásnak tartom. Én is a kovácsolást és a statot húztam volna tovább. 15k-t így utólag nem tudom hogy megért e. Lehet leállok ezekkel a kiegészítőkkel, drágák is és az alapjáték után már nincs is kedve az embernek még 50-80 órát rohangálni valszeg. A sima játék 10/10.
Apropó, a dlc-ben a boss még le se ment, de nem is biztos hogy fogok vele foglalkozni. Jön inkább a kövi souls. -
Farkassacred
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Az szép.
Pedig a Sekiro pl. nem könnyű azt mondják..
Ha valaki totál friss a soulslike játokokban és az Elden-nel kezd, early tanács hogy berohanni mindenhova és összeszedni amit látunk, ellenfélnél meg nem érdemes olyankor leragadni. A lélekkel is csak farmolás közben foglalkoztam, nyugodtabb is volt a felfedezés.
Jobb is volt így a játék, hogy nem idegeskedtem annyit. Pedig volt pár kellemetlen helyzet..
-
Farkassacred
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Kivittem a játékot a hétvégén, a végén még Malenia is lement 15 próbából. Egyenlőre első végigjátszásnál még mindenképp mimicekztem, utána majd meglátjuk. Egy csomó talizmánt nen találtam meg, de Mohg se lett még meg.
Még még mindig tartom magam, hogy ez nem egy szokványos open world játék. Brutális munka van benne, persze hibák vannak mint írtátok is. A zavar az npc-k esetében és a küldetések stb. De ez nem változtat azon a tényen, hogy lett egy újabb remek a nyílt világú játékok között.
A dlc után az Expedition-nak esek majd neki, de szerint ennyi abban a játékban nem lesz, még ha epik is lesz. -
Farkassacred
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Bevallom engem meg is lepett, hogy ennyire ki van dolgozva a nyílt világa a játéknak. Nem is amiatt vettem meg tavaly, hanem mert sokan beszéltek róla és bele akartam csöppeni ebbe a világba amúgy is.
Valahol itt a fórumon pont azt olvastam, hogy repetitív, unalmas kicsit, meg lehetne nagyobb nyílt világ benne. Hát kb pont a fordítottját kaptam.. és még mindig nem tartok a végén.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Most még erről nem tudok nyilatkozni, remélem mihamarabb pótolni tudom majd őket.

Olyat is láttam a neten, hogy a Witcher 3 simán csak ellopta a Goty címet a Bloodborne-tól 2015-ben, ezt muszáj lesz megnéznem.
Könnyebnek is mondják egyébként a többi soulslike-tól, úgy hogy szerintem az lesz a következő címem.
Aztán jön a Darksouls.
Apropó, egy valamit elfelejtetek. Az Elden Ring nem szimplán a társait hívja ki, hanem az open world játékokat is. Azokat pedig rommá alázza maradjunk annyiban.
Zelda/Witcher/Rdr kombó tudja csak felvenni vele a versenyt, bár kicsit mintha még jobban is működne a fantázia, ki tudja.. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De a nyitott világa miatt mégse pontosan ugyanaz.
Egyébként, ha változtattak volna a mechanikán (ennél is jobban) szerintem a fanok kiutálták volna szegényt erről a bolygóról.
Tehát nehéz dolga volt a csapatnak az tuti, hogy ne harapják le a fejüket.
Szerintem ennél jobbat, ha akarnának se tudtak volna összehozni, max másabbat, egyben rosszabbat.
A Darksouls-nak (talán a háromnak ha minden igaz?) vagy a Bloodborne-nek essek neki utána inkább? -
Farkassacred
őstag
válasz
MageRG
üzenetére
Az intenzív szó egyébként tökéletesen beleillik az Elden Ring világába is szerintem, sőt. Igazándiból fanyalgásnak itt nincs értelme, akik játszottak a csapat előző játékaival, most ugyanezt kiélvezhetik egy nagyobb, nyitottabb világban. Nekem az első soulslike játékom ez, de alig várom már, hogy kipróbálhassam a Darksouls-t és a Bloodborne-t utána.

Valamit nagyon jól csináltak az Elden-nél az hótzihez, elég csak azt megnézni hogy mennyivel többet adtak el belőle, mint a korábbi fromsoft játékokból. Arról nem is beszélve, hogy már most Rdr2 és Witcher3 magasságokba emelik őt a neten. Csodálatos a vilàga a játéknak, és ami a legfontosabb talán, hogy kevésbé repetitív. Rengeteg az új ötlet és dolog a térképen, nem kevés munka lehetett ebben, respect a csapatnak. -
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Eggyel több végre a kelleténél.
Egyébként azon gondolkodok, hogy lehet jobban élvezem ezt a játékot, mint anno a Witcher 3--at. Pedig az se volt piskóta.
Eszméletlen, hogy tudtak ilyen jó játékot összedobni, nem semmi.
Ha 80-140k körül összejön már nálam a a lelkekből megyek egyből farmolni a föld alá, ott van egy jó kis hely.Ahol a golyó is rád esik a záporozó trutyik után, amik magukat ölik meg leginkább. -
Farkassacred
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én is most járok épp a Forbidden földön, végre egy havas rész a játékban végre.
Level 176-os vagyok, finomkodni nem finomkodok idézek mindig ahol tudok (mimic),de így eddig 1-2 óra alatt amit beleöltem a szakaszba lement minden boss elsőre körülöttem. Idegeskedni nem szeretek. 
21-es a fegyver (kovács).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tehát összeségében jó volt, de a játék után egyből nem érdemes belekezdeni mert sok lesz.