Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #40 üzenetére
küldtem neked mailt.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #40 üzenetére
rendben, akkor a számomat tudod, a mailcímem az adataimnál, várom a jelentkezésedet.
a topikot lezárom. -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #38 üzenetére
OK.
De remélem nem potyára rakom félre. -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #36 üzenetére
tökéletesen müxik, és ittvan a számla.
-
hétközben min 19h mindig dolgozom fél kilencre érek haza utána hova menjek már?Esetleg két hét múlva ha időben hazaérek vasárnap akkor átugrok és leboltoljuk!
Akkor a cuc most tökéletesen müködik nem kattog nem zörög rendesen össze van rakva!Garilevél számla nálad van róla!? -
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #34 üzenetére
az előbb még max 1-2 hét volt.
jó. -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #32 üzenetére
06305183195
hívjál ha jönnél. kb. mire számítsak? hanyadika körül? -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #30 üzenetére
OK.
majd adok tanácsokat a fogyáshoz, márha kérsz belőle.
akkor végülis zárolhatom a topikot? felkeresel majd mailben, vagy hogy megy ez nálad? -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #28 üzenetére
hátha 100 %-ra kell, akkor félrerakom, és kész.
kb. mennyi idő? -
-
fLeSs
nagyúr
up
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #24 üzenetére
a havannával kapcsolatban mindenkinek az ilyen cigányos-lopásos dolgok jutnak az eszébe, pedig már rég nem így van, teli van a lakótelep házoldalára felszerelt kamerákkal.
nem történik semmi már évek óta.
nem fogják ellopni az autódat amíg eljössz megvenni az orbitreket. -
ne haragudj csak egyszer voltam ott autot nezni es a rendorok igazoltattak mit keresek ott meddig leszek es csak akkor hagytak abba a figyelesunket mikor tenyleg egy autot neztunk meg...ez nem ep biztonsagos helynek mondhato ezutan
mindegy erdekel a cuc csak most kicsit rosszkor jott mert nehez ennyi penzt plusz a fuvar dijat osszeszednem...
-
ABnormal
őstag
ez a standard kivitel vagy a luxusváltozat ?
-
fLeSs
nagyúr
up
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #20 üzenetére
ha így állsz hozzá, akkor elég komolytalan az egész párbeszéd részedről...
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #18 üzenetére
havanna u. 46
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #16 üzenetére
Bp. 18. kerület
Van hozzá fullos magyar összeszerelési leírás meg csavarkulcs is, ha eljössz érte, akkor megmutatom, hogy mit kell meghúzni és megolajozni. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #14 üzenetére
legyen inkább a kettő között, 25K.
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #12 üzenetére
nem ment tönkre. igazából elhanyagoltam, mert néha meg kell húzni 1-2 csavart, be kell olajozni, és én meg szartam rá, ezért elkezdett kattogó hangokat kiadni. igazából sztem annak az tett be, hogy széjjelhajtottam mint az őrült, régen azt hittem, hogy minél jobban tekerek, annál jobban fogy a zsír rólam.
aztán egyszer gondoltam egyet, és felhívtam a tv shopot hátha kicserélik újra, és mákom volt, kicserélték.
gari februárig van rá, mert februárban kaptam az újat, és onnan indul újra a gari. -
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #8 üzenetére
no mégsem?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #8 üzenetére
a mágnesfékes a legolcsóbb fajta.
engedek az árból, mennyire gondoltál? -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #6 üzenetére
én próbáltam előtte szobabiciklit, azt 1 hét után eladtam, több baj van vele
1. megfájdul rajta az ember segge, mert az ilyen olcsó szobabicikliken gagyi műanyag ülés van
2. a pedál túl közel van a földhöz amikor tekersz, qrva idegesítő, ha kicsit is nagyobb lábad van (43-tól fölfelé)
nekem ez az orbitrek qrvára bevált, csak az a baj, hogy a szervezet idővel alkalmazkodik a folyamatosan művelt mozgásformához, így mostmár nagyon erősen kell tekernem ahhoz, hogy elérjek egy adott zsírégető pulzusszámot, márpedig így izomból is fogyok. szóval most veszek helyette mást. még nemtom mit, vagy futógépet vagy lépcsőzőgépet.
szerk: sztem ezzel sokkal jobban jársz, mint egy szobabiciklivel, és akkor is ezt mondanám, ha nem árulnám éppen. -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
ShadowLord #4 üzenetére
130 kilót ír a gyártó, engem anno 110 kilósan simán elbírt.
-
-
fLeSs
nagyúr
Eladó egy Orbitrek Platinum standard változatú elliptikus tornagép, én használtam kb. 1 hónapot - egy másikat már 1 évig nyúztam, de azt kicseréltettem (a TV-Shop egy szó nélkül kicserélte
) egy újra, mert problémái voltak, úgyhogy ez szinte vadzsi új.
Tökéletesen bevált aerob és kardióedzésekre, vagyis jó zsírégetésre is és szíverősítésre is (én diéta mellett lefogytam vele 40 kilót).
A gép úgy működik, hogy ráállszés elkezded tekerni a ''pedált'' illetve a kezeddel hajtani a karokat, kb. olyan, mintha sífutnál. A kar részt lehet fixre is rögzíteni ha csak lábbal akarod hajtani a masinát. Ezzel végülis úgy mozogsz, hogy szinte az egész test mozog, jobb vérkeringés, stb. Ha visszafelé tekersz, akkor a segget formálja.
A TV-Shopban ez a gép most 44990 pénz Bővebben: link, én odaadom 30K-ért.
Össze van szerelve, de ha kell, akkor szétszedem, bár az alkatrészekhez kell szerezni vmi nagy dobozt. Viszont a szállítást a vevőnek kell megoldania.
A gép nagyon jó fogyizóknak, diéta mellett heti pár alkalommal lenyomsz rajta 30-60 percet adott pulzustartományon belül, és a zsír simán lepucolódik.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest