Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
nem tudom ti hogy vagytok vele, nyilvan mar sokszor sokfelekeppen ki lett ez vesezve, de nekem most pattantak el az idegszalaim, de vegkepp.
sokan sokfelekeppen magyarazzak, angol billentyuzethez szoktak; vagy a kornyezetben, ahol dolgoznak, kerulni kell az ekezeteket; vagy nem voltak mindig teljesen megjelenithetok; sok-sok programsor megirasa utan erre allt a kezuk, stb.
nem is ez a lenyeg, hanem hogy legtobbjuk altalaban helyesen ir - ha itt most olyan ertelemben nezzuk, hogy az ekezeteket leszamitva a szabalyokat betartja, es nem azt mondja, hogy egyenlore egyelore helyett, nem azt irja, hogy eggyutt, es sorolhatnam - es altalaban stilisztikailag is rendben van az egesz.
es akkor jon az, hogy egyesek elkezdik hangoztatni, hogy de a magyar nyelv igy ekes, ekezettel; es az ekezetek nelkul megcsufoljak / meggyalazzak... megkerdojezelik a nemzeti identitasukat is, jonnek a teoriaikkal, hogy ''biztos mert azt hiszi, hogy igy gyorsabb''... valahol igazat is adnek en annak, hogy ez igy telnyleg nem a legkivanatosabb allapot, nade, hogy en ezert ne lennek magyar? es akkor durranok el vegkepp, amikor olyan kezd el nekem pofazni (mert pofazik, mondhatnam azt is, hogy ugat, mert semmivel sem tamasztja ala, amit mond, es csak frocsogteti a nyalat), aki szerintem helyett sztem-et ir, hogy helyett h-t, egyebkentbol 1ebkent lesz, az idiota emos roviditeseirol ne is beszeljek (furcsi, sapi, nari)...
de most tul a szemelyeskedesen, tenyleg ekkora nagy bun, ha valaki ''igymaradt'', es lehagyja az ekezeteket? oltsek zsakruhat, es szorjak hamut a fejemre? csak magamat vedem, amikor azt mondom, inkabb ekezetek nelkul, de helyesen; mint ekezettel, de omlesztve, es hibat hibara halmozva.
ize, hat koszonom a figyelmet, torolheto is akar, kieresztettem a gozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest