-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Ha saját billentyűzetét akarod használni a gépnek, akkor szerintem csak a Thinkpad 20as széria maradhat számításban. Onnan, ha olyan kell, amin magában is fut a League közepes beállítások mellett(többinek nem ismerem a gépigényét) 60fps körül FHD-n, akkor W520. Ott a quadro 2000m azt hiszem már erősebb mint egy hd4000. A hőfokok kezelhetővé válnak, ha a turbót tiltod energiamanagementben(csak 99%-ra állítod a max cpu kihasználtságot(nekem ez jött be a throttlestop+ a biosos turbó letiltásával szemben)+ egy alapos takarítás vásárlás után(minőségi pasztával, a ventit is kivéve, kipucolva!).
Auo panel(hwinfoban tudod egyszerűen megnézni). Oleh BIOS, ami javítja az instabilitást egpu+16gb ram esetén( valamint mehet bele 1866-os ram modul). Pe4l/pe4c adapter+Gtx960/970
Windows Enterprise ltsb n+ vmi klassz ssd és szépen fog szaladni. Akku, zsanér valószínűleg mostanra szakadt lesz. Azt lehet később majd cserélni. Tapipad vacak, hamar elkopik, min évente új matrica kell rá...De legalább cserélhető a felülete...
Persze ez csak egy ötlet...

-
Polllen
félisten
Az itteni tapasztalatok alapján én azt szűrtem le, hogy Thinkpad-del van a legkevesebb gond.
Nálam egy x230 volt, ATI kártyával (2-vel próbáltam) plug'n play ment.A BF-nél nem az eye-candy viszi el a CPU erőt.
Amiket felsoroltál, ott a 2 mag 4 szál most még elég, szóval az i5 egyelőre elég lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- One mobilszolgáltatások
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LEGENDÁS! GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest