- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Nanu97fly #3075 üzenetére
Szia! Igen megoldható. Ez az egyik legjobb megoldás teljesítmény terén. A ritka tb-s laptokok és azok árai miatt nem annyira elterjedt. Ha érdekel, akkor bővítem az összefoglalót az ehhez szükséges információkkal. Eddig nem volt rá igény... Egyébként tudtommal egy scriptet kell lefuttatni a Terminálban és működik is.
Általában az Akitio termékeit javasolják, onnan is a Thunder 2-őt. Ez 200-250 dollár körül mozog. Egy riser kell, hozzá, mivel a PCIe porton keresztül csak 25 wattot tud leadni. A táp már nem nagy tétel.
#3078 Kérlek írd le, hogy milyen laptopról és külső egységről van szó, mert később nem fogjuk tudni, hogy miről volt szó, ha visszaolvasunk. Most lehet, hogy az aláírásodban van,de ha gépet cserélsz stb...
#3082: Teljesítményben nem lenne a negyede, csak sávszélességben.
-
Precorus
tag
válasz
Nanu97fly #3075 üzenetére
Mondjuk ahogy látom, a thunderboltos dolgok sokkal drágábbak....legalábbis ebben a fél órában amióta nézem, nem találtam 200 dollár alatti árcimkét....és akkor még se táp, se vga
pedig abban gondolkodtam én is, hogyha nem asztali, akkor majd tb3-mas noti......de amilyen árban lesz, inkább röghöz kötöm magam
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest