- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Ha azt akarod, hogy egyszerre kapcsoljon be az xbox táp a géppel együtt( vagyis mikor csatlakoztatva van a PE4L akkor a táp power ena lábát kösd egy olyan helyre ahol 3.3V-ot tud leadni a Pe4L vagy PE4H. így mikor aktív a vga akkor megy a táp is. Persze a gnd is legyen közös
szerk:
én a sárgával lejölt lábról nyertem a 3.3V-ot. Ezzel stabilan kapcsolt be mindig a táp és akkor kapcsolt ki mikor kellett. Az összes egpu-s megoldáshoz jó az a 3.3V-os indítós móka, a többi elektronikánál ki kell mérni hol van ez az ág.
-
Tenken
őstag
El is vágják sokan, de szerintem így jobban megmarad a mobilitás. - Nem mintha én nagyon hordoznám...
Bekapcsolni úgy kell, hogy van egy power-on kábel, amire elvileg 3v-t kéne kötni, de a meglévő 5v-al is tökéletesen működik. Folyamatosan rá kell legyen kötve viszont. Nálam van egy kapcsoló a házon ami zárja a power kábelt az 5v-al. Azzal tudom ki-be kapcsolni az egész szerkezetet.
Ha földdel kötöd össze, akkor semmi nem fog történni valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest