Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Még nem.
-
Atlantis
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Megkaptad az egereket?
-
Atlantis
veterán
válasz
Gergarian
üzenetére
Azért, mert ebben az árban ez tűnt a legjobb egérnek. MS 1.1A is van a cégnél, nekem az nem tetszik benne, hogy az oldalain lévő gombot(pláne a jobb oldalit) mindig sikerült véletlenül megnyomnom. Ettől függetlenül az sem rossz. Nekem eddig csak jobbkezes A4Tech-jeim voltak, a kezem már ezt a formát ''keresi''. 5k-t megért. Az SWOP-80-on meg van mélyedés a hüvelykujjnak, nem nyomhatod meg akaratlanul a gombjait( a görgőt sem lehet véletlenmül lenyomni, pont jó az ellenállása).
Nem értem, miért szidjátok ennyien az A4Tech-et, eddig nálam csak 1 egerük ment tönkre(2 év után, WWW-31), a többi csak nyugdíjazva lett, de ma is működnek.
Ja, és nagyon tetszik a driver-e.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Én múlt héten vettem egy SWOP-80-at. Nagyon kényelmes fogású, kézreálló egér, nekem nincs bajom az optikával sem, igaz én nem ''hentelek'' vele, legfeljebb stratégiát játszom. Leginkább netezéshez és tervezéshez használom. Sokan szidják az A4tech egereket, emiatt én is majdnem megvettem a 2-3x drágább MS-t, vagy Logitech-et. Már úgy vélem, nem érik meg az árukat.
A WOP-35 sem olyan rossz egér, legalábbis ami a cégnél van, azzal meg vagyok elégedve, tény, hgy néha elveszti a fonalat, de ez nem bosszantó.
Summa summárum én ajánlom az SWOP-80-at, PH! teszten is jókat írtak róla, igaz a ''nagy'' egerek ott nem szerepeltek.
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest