- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Lehet meg kell szokni. Van még egy beállítási rész ami ahol a lövés és a passz "rásegítás" szintjét lehet állítani bár ott sem szoktam sokat variálni.
Idő kell az átszokásra. Anno PES-sel kezdem billentyűzettel majd mikor éreztem, hogy "kinőttem" a billentyűzetet vettem egy Logitech Dual Action kontroller-t ( a F310 ennek az utódja) na 2-3 hét kellett az átszokásra mert nagyon nem ment addig nem használtam kontrollert.
Aztán mikor átálltam FIFA-ra megint kellett átszokás mert a gombkiosztás és a játék is más volt de idővel abba is belerázódtam. Aztán most vissza a PES-re megint kellett némi idő mire a játék fizikáját megtanultam stb. (PES 19-re álltam át előtte a sorrend: PES 2009-2010-2011-2012-2013 majd ezzel a 2013-al egészen 2015 tavaszáig toltam akkor vettem egy akkor bivalyerős gépet és vettem meg a FIFA 15-öt majd utána sorban a 16-17-18-at de a 19-et már nem vettem meg mert "ingyen" lehetett játszani a FIFA 19-el majd utána átálltam a PES 19-re és a PES 21-et már megint megvettem igaz "akciósan" jóval a megjelenés után sokkal olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus TUF DASH F15 FX516PE FHD IPS i5-11300H RTX 3050Ti magyar vbill
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LG K42 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest