Hirdetés
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Azért sírunk, mert az EA az egyik, ha nem a legganebb jatekgyarto cég és direkt szopatjak a vásárlóikat. Én vállalom hogy függő vagyok, mindig leírom odaát is, hogy ez ezzel jár. Szeretnéd, hogy jobb legyen, de ez nem érdeke az EA nek. Én megfogadtam anno, hogy 1 fillért nem költök lootboxokra és ezt tartom is azóta. Megveszem a játékot és kész, tőlem ennyit kapnak. Persze ez is sok, mert olyan a játék/service amilyen, de cserébe kapok 7-800 óra játékot szezononkent. Meg agyverzest
De ott nagyon ramennek a FOMOra, a töménytelen contentre és azt jól csinálják. Nálam ez a deal. Egyébként a Pes 6ot imádtam, tényleg magasan a legjobb focis játék volt azokban az időkben évekig... Aztán fordított az EA, felismerte mi kell a népnek és azóta azt tejelik. Ezt csak azért írtam, hogy legyen egy észrevétel a másik oldalról is, semmi támadás nincs a részemről
Mindenki élvezze azt amit akar/szeret
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vallás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De ott nagyon ramennek a FOMOra, a töménytelen contentre és azt jól csinálják. Nálam ez a deal. Egyébként a Pes 6ot imádtam, tényleg magasan a legjobb focis játék volt azokban az időkben évekig... Aztán fordított az EA, felismerte mi kell a népnek és azóta azt tejelik.
Mindenki élvezze azt amit akar/szeret