Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Aki világéletében fifázott, az elvből undorodik a pes/efootballtól. Legjobb esetben kipróbálja pár hétig, nagyon kirívó esetekben hónapokra, aztán levonja a tanulságot, hogy a fifába van legalább sbc meg tartalom stb.
Aki meg régen egyszer kipróbálta a pes 5-öt vagy pes 6-ot és elkapta a feelingje, az maradt, legalábbis a nagy része. Ezek az emberek harmincon felül vannak már, akik fiatalabbak nem igazán tudják egyébként se miről van szó. Meg van nyilván egy szelet, akiknek jobban bejön a pes, azok se sokan vannak, de gondolom a pes20 környékén vonzódhattak be.
Nekem anno a pes6 felüdülés volt az akkori fifához képest. Mivel még nem volt online felülete egyik focis játéknak sem, ezért a retek szarul sikerült PES 2008 helyett is inkább a pes6-al toltam master leagueben szarásig. Mindaddig amíg már eljárt a grafikája felett az idő. Utána ugye sorban jöttek a részek minden évben, volt amelyiket kihagytam, de mivel én már hozzászoktam a PES játékrendszeréhez nem voltam képes a fifához visszatérni. Az elmúlt jó pár évben meg lassan ha fizetnének se fifáznék hosszútávon.
Elég volt játszanom vele, mikor nem volt Efootball szeptembertől áprilisig és megvettem féláron novemberben a fifát. Aztán alig vártam, hogy kijöjjön a "kijavított" Efootball a nagy égésüket követően.
Szóval azt látom mindig, hogy sírnak a fifások, mennyire szar a játékuk, de aztán úgyis megveszi. Inkább rákölti a 70 eurót, mint megpróbálja az efootballt.
Viszont mivel nem ilyen egyszerű megtudom érteni, mer ahogy én nem tudok átszokni már a fifára, úgy ez fordítva is igaz. De ez nyilván csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- iPhone-t használók OFF topikja
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest