Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Ma megint játszottam egyet, első meccs, ugyanaz a forgatókönyv, megyek 4-0-ra 20 perc után és akkor elkezd furán viselkedni a játék, laggolt, a játékosok fura dolgokat műveltek, érezhetően változott valami. Amint ezt megéreztem elkedtem felvenni a meccset. Addig kapura lövése se volt az ellenfélnek utána meg elkezdtek záporozni.
[link]
Szerencsére béna volt és nem tudta kihasználni, úgyhogy maradt a 4-0, viszont ezután nekem se ment be semmi, még a sarokra 60% erővel lelőtt 11-est is belerúgta a kapusba a csatárom.
Annyi jó hír van, hogy ezek ellen a META 4-2-1-3/4-3-3 -mak ellen sikerült találnom egy olyan taktikát ami jól működik már hosszú ideje.
QC diagonális 4-4-2-t kell játszani:
LB\RB defensive-vel, és fontos, hogy a két szélsővédő embert fogjon, az ellenfél két szélsőjét, ha belső csatárokkal játszik akkor meg a két oldasó csatárt. A szélsővédőkön legyen man marking skill.
A DMF anchor man legyen, az SS meg creative playmaker. A két CB-ből egy destroryer. A többi variálható, de CMF\RMF is creative playemakerrel működik a legjobban.
Az LMF nálam hole player, és nagyon jól mozog a creative playmakerrel, az SS sokszor jön vissza és befele, megnyitja a területet a hole playernek, egy kiugratás és rögtön kapura lehet vezetni a labdát. Rengeteg gólt lőttem ezzel az egyszerű trükkel, nem nagyon tudják levédekezni.
Labdakihozatalnál ha nem lehet egyből indítani, mert presszingelik a csatárokat, akkor Y\háromszöggel vissza kell tenni velük a labdát a DMF-nek és átforgatni a játékot a másik oldali szélsőre. Mindig üres és egy kényszerítővel el lehet menni, egész az alapvonalig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest