Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Szoktál venni coint? Az a gyanúm, hogy lehet csak azoknál csinálja akik akik nem költenek. Én nem adtam nekik egy büdös vasat se eddig és nem is fogok.
Nem mondom, hogy kizárt, hogy bug, de nagyon nagyon valószínűtlen.
Milyen bug az, amelyiktől csak akkor omlik össze a játék, ha éppen megcsinálnád a kihívást idő előtt. Ha 0 pontom van vagy csak egy x-em akkor sose dob ki. Ja és úgy kb 10 meccs után abbahagyja. Milyen hiba az amelyik 10 meccs után magától megjavul, aztán a következő kihívásnál megint előjön? Nagyon úgy néz ki, mintha beállítottak volna egy limitet, hogy mennyi meccset kell minimum lejátszani ahhoz, hogy megszerezhesd a jutalmat. Logikusnak látszik, mivel miután megvan a jutalom úgy dobják el maguktól játékot a userek mint a szaros botot, és emiatt a vége felé sokszor nincs ellenfél.Nem én vagyok az egyetlen akinél ez jelentkezik [link] , redditen van rá elvileg fix is, de megcsináltam és nálam nem hozott javulást. Mondjuk nálam korrupt filet nem talált az újraellenőrzés, de volt 6 file amihez nem tudott hozzáférni, emiatt újra letöltötte és újrainstallálta a steam az egész játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest