Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Szoktál venni coint? Az a gyanúm, hogy lehet csak azoknál csinálja akik akik nem költenek. Én nem adtam nekik egy büdös vasat se eddig és nem is fogok.
Nem mondom, hogy kizárt, hogy bug, de nagyon nagyon valószínűtlen.
Milyen bug az, amelyiktől csak akkor omlik össze a játék, ha éppen megcsinálnád a kihívást idő előtt. Ha 0 pontom van vagy csak egy x-em akkor sose dob ki. Ja és úgy kb 10 meccs után abbahagyja. Milyen hiba az amelyik 10 meccs után magától megjavul, aztán a következő kihívásnál megint előjön? Nagyon úgy néz ki, mintha beállítottak volna egy limitet, hogy mennyi meccset kell minimum lejátszani ahhoz, hogy megszerezhesd a jutalmat. Logikusnak látszik, mivel miután megvan a jutalom úgy dobják el maguktól játékot a userek mint a szaros botot, és emiatt a vége felé sokszor nincs ellenfél.Nem én vagyok az egyetlen akinél ez jelentkezik [link] , redditen van rá elvileg fix is, de megcsináltam és nálam nem hozott javulást. Mondjuk nálam korrupt filet nem talált az újraellenőrzés, de volt 6 file amihez nem tudott hozzáférni, emiatt újra letöltötte és újrainstallálta a steam az egész játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs