Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
underdark
üzenetére
Abban reménykedek, hogy a 28.-ai "update"-tel a hiányosságok is belekerülnek. Eldöntöttem, hogy erre 21-22-es évre adok egy esélyt.
Ám, ha ilyen szar marad jövőre is az egész tálalásilag, én tuti átpártolok a Fifára, a 23-ra. Megtanulok vele valahogy játszani...
Letoltam pár meccset mióta kijött egy kicsit lenyugodva a kezdeti düh után és amúgy nem teljesen menthetetlen, csak szokatlan. Meg persze az élvezhetetlen felbontás, meg bugok rátesznek egy lapáttal.
Na, ha ezeket helyre tennék én megbékélnék vele, pláne, hogy ingyenes.
Meg a másik, hogy nyilván az ember(legalábbis én) nincs hozzászokva, hogy október közepén nem tud PES-ezni az új résszel. Vagyis tudsz, csak egy demónak is nehezen nevezhető verzióval.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest