Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Apple MacBook
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Amazon Kindle
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Nézd... FIFA98 óta fifáztam minden évben. Kb 2010 környékén próbáltam kis az első PES-em, de akkor még nem merültem el benne, és a FIFA volt a trendi a baráti körben is, így nem váltottam, de nekem már akkor is tetszett. 2016 óta mind a két játékot megvettem konzolra, és egészen 2019-ig masszívan FIFA játékosnak vallottam magam, de egyre jobban éreztem, hogy valami másra vágyom, és elmerültem a PES-ben, és a PES20-21 mellett nem igazán fifáztam már.
A helyzet az, sosem vallottam magam top playernek, még csak jónak sem. Valahol az átlag környékén lehetek, aki olyan focis játékra vágyik, aminek realisztikus a játékmenete. Az a része, ami a pálya vonalain belül játszódik, tehát nem a neveket, mezeket, címereket értem realisztika alatt.
A kérdésedre -megpróbálva- válaszolni, a FUT nem lenne rossz játékmód, de az online részéhez keveset cselezek, és nem követem figyelemmel mi a meta, ezáltal gyenge játékos vagyok. A Squad Battles-t játsszva gép ellen élvezném, de néha úgy érzem képtelenség megverni a gépet.
A FIFA menedzser módja viszont elég jó, nekem ez a saját csapat készítés része nagyon tetszik. A játékmenet ugyan javult (csak Next Gen-en!!!), de engem nem nyűgöz le. Viszont -jelenleg- élvezetesebb mint az efootball. Nagyon nehéz kérdés... Talán azt javasolnám, fizess elő EA playre, és kapsz 10 óra Trialt, az alapján mindenki eldöntheti maga, hogy tetszik-e. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest