Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Nézd... FIFA98 óta fifáztam minden évben. Kb 2010 környékén próbáltam kis az első PES-em, de akkor még nem merültem el benne, és a FIFA volt a trendi a baráti körben is, így nem váltottam, de nekem már akkor is tetszett. 2016 óta mind a két játékot megvettem konzolra, és egészen 2019-ig masszívan FIFA játékosnak vallottam magam, de egyre jobban éreztem, hogy valami másra vágyom, és elmerültem a PES-ben, és a PES20-21 mellett nem igazán fifáztam már.
A helyzet az, sosem vallottam magam top playernek, még csak jónak sem. Valahol az átlag környékén lehetek, aki olyan focis játékra vágyik, aminek realisztikus a játékmenete. Az a része, ami a pálya vonalain belül játszódik, tehát nem a neveket, mezeket, címereket értem realisztika alatt.
A kérdésedre -megpróbálva- válaszolni, a FUT nem lenne rossz játékmód, de az online részéhez keveset cselezek, és nem követem figyelemmel mi a meta, ezáltal gyenge játékos vagyok. A Squad Battles-t játsszva gép ellen élvezném, de néha úgy érzem képtelenség megverni a gépet.
A FIFA menedzser módja viszont elég jó, nekem ez a saját csapat készítés része nagyon tetszik. A játékmenet ugyan javult (csak Next Gen-en!!!), de engem nem nyűgöz le. Viszont -jelenleg- élvezetesebb mint az efootball. Nagyon nehéz kérdés... Talán azt javasolnám, fizess elő EA playre, és kapsz 10 óra Trialt, az alapján mindenki eldöntheti maga, hogy tetszik-e. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest