- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marky18
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ne kerj elnezest, te biztal abban a minosegben, amit nagyjabol evrol-evre le tudott szallitani a Konami. Az utobbi evekben egyre tobb korabbi FIFA jatekost sikerult athuzniuk, egyre elismertebb lett a jatek es az esport resze is kezdett beindulni.
Na ezzel gyakorlatilag fejbe lottek magukat. Ilyen fogadtatas utan akar be is hinthetik soval az egeszet, mert az elso elmeny meg a legnagyobb fanoknak is csalodas volt, hat meg a casualeknek.
En adtam egy eselyt ennek, de 3 meccset keptelen vagyok zsinorban lenyomni, annyira vontatott az egesz. Messi ugy fordul, mint egy Ikarus, a collision system sajat eletet el, az iranyitastol pedig hanyingerem van.
Az EA jol jart, ma rajtam kivul szerintem sok ezer PES jatekos fizetett be a FIFA 22-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest