Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen processzort vegyek?
- RAM topik
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Szerintetek a superhybrid engine programot rá lehet varázsolni a win 7 alá,eee pcre?
-
Silentfrog
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Én is szoptam anno a asus 1000h notimmal.
Hozzá volt köve egy usbs billentyűzetés és Numlock billentyű be volt nyomva.
Össze vissza irt minden hölyeségt a billyentyúzet-Az istenért nem jöttem rá,hogy mi a baja.Még billenytűzet driver is kerestem.
Utána felhomályositottak.
drstupid .: aproba hirdetik,de szerintem bőven nem ér meg majd 30 ezret,egy 7" kijelzős "vacak".A hely is kevés rajta,meg sokban ugy tudom celeron processzor van ami gyengébb mint az atom.
40 körül láttam használt 10" kijelzőjű netbokot.Az szerintem sokkal jobb vétel. -
-
Silentfrog
veterán
Elmult egy éves a gépem.
Valaki tudna nekem mondani hasonlo koru gép akkumlátorának elhasználodási mértékét?
Nagyon figyelmes voltam,kiméltem az akkut,kiváncsi vagyok másnál milyen az elhesználodás mértéke -
Silentfrog
veterán
Sziasztok.
Egy kis segitség kellene.
Van egy asus 1000h,notim.Kicsit lassunak tartottam a gépet,bárhogy használtam sokszor volt olyan,hogy a netezés közben is megakadtak az oldalak, lassu volt maga a gép,igy ráuntam letoltam az oprendszert és feltettem egy win7 ultimatet.
Berakatam egy gyors 4 gb sd kártyát a kártyalovasoba ami a gépben van/ igy ki sem log sehova nem ugy mint a pendrive/ és elinditottam a ready boost fukciot. Igy most már szárnyal,nyoma sincs a leakadásknak
Viszont sok program nem megy igy már,legföképp ami zavar a supehibrid ne birom müködésre birni
Tud valaki olyat proramot amivel win7 alatt is tudnám egy kicsit/~10%/ huzni a processzort a ramokkal együtt?
köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest