Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Elérkezett a chipset hűtő cseréjének az ideje.Az apró gyári ventillátor már zavaróan hangosan búg, ráadásul a hozzá tartozó hűtőborda is alul lett méretezve.(szerintem)
Kap egy Zalman passzív hűtőt.Kíváncsi leszek a külömbségre mind a zajt, mind a hőmérsékletet tekintve. -
fekeandras
őstag
válasz
LALA_kiraly #12 üzenetére
Nekem is ilyen van!!!
-
Gismo
addikt
Tudja valaki, hogy hol lehet ECS cuccokat(alaplap, noti...) venni?
-
LALA_kiraly
őstag
Most újítottam be két super talent ramot (466, 400cl2), mivel nem párba volt aggódtam... 560at mentek
-
LALA_kiraly
őstag
Na most leírok egy észrevételt: a ramokkal nincs nagy barátságba a lap.
Először a corsair xms ddr500at nem szerette, max 460(cl2,5, a gyári 3ason sípolt).Jött egy Twinmos twister 466. A gyári 2,5-4-4-10en ment 490et, de cl3 és sípolás...
Viszont a régi kis Samu dtm-c4 es simán megy bármilyen időzítéssel, és megy 600atKingmax superram 433assal ment 480at, itt mindegy volt az időzítés.
-
EndrusH
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Honan töltötted le a BIOST a lapodhoz ( a fent elitett 1.1G-st ) ? Ha bodnál egy linket vagy elküldenéd e-mailba azt nagyon meg köszönném.
&Ru§I-I -
zso73
veterán
válasz
LALA_kiraly #26 üzenetére
Az én Samsungom sem megy a gyári 3-on!
VűCsak 2,5-el,de az stabilan!
Most meg 2-n kergetem,mert így gyorsabb!
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
LALA_kiraly #24 üzenetére
Miért akarod 3-ra rakni? Úgy lassabb lesz! A freki miatt? Sokszor kisebb időzítés,alacsonyabb frekin gyorsabb eredményt hoz.Nekem is a 2,5-ös ramok 2-n vannak,de a 400 helyet 333-on.
-
LALA_kiraly
őstag
Mikor megvettem én is féltem. Nem sok lehetőség nyílt tuningra (pl alap 2T a ram). Külföldi honlapokon utána olvstam és nagyon ajánlották... Megvettem, új bios, és még az anyám-kínja is állítható. Nagyon jó kis lap, csak a ramokkal van egy kis baja. Ha gyári 2,5-es ramot(márkásat!) rakok bele nem engedi 3ra. Brand ramokkal megy nagyon...
-
zso73
veterán
Nem rosszak az ECS lapok! Atom stabilak,csak általában lassabbak az azonos csipszetes társaiknál.De jó áron,minőséget produkálnak!
Én is most ilyen alaplapos gépról írok./ éve stabilan megy! Kop-kopp!
-
vati
senior tag
válasz
LALA_kiraly #21 üzenetére
NF4-es gigabyte lapokon alapból passzív a chip hűtése
-
vati
senior tag
válasz
LALA_kiraly #19 üzenetére
Mi az, hogy katasztrofális a hűtés? Húzva nagyon melegedett? Mi bírt egy hetet, a venti?
10.1K-ért tényleg jó vétel volt, eddig sehol nem találkoztam vele 12.7K alatt
(ECS-ben per pillanat a KN1 Extreme tetszik jobban az ulta chipset és a dual LAN miatt (mindenképp 2 hálókártya kellene), esetleg KN1 SLI Extreme - amibe később duálmagos procit is tehetek. Igaz, ez már a 20K-t verdesi, már ahol lehet kapni.) -
LALA_kiraly
őstag
Az ára nagyon jó volt. Szeged mellett lakom, és ott egy kisker(IDC) dobta ki licitre, mert sérült volt a doboza
Senki nem licitált, én meg a vége előtt egy perccel elhoztam 10,100 HUF-ért. Féltem én is, de nagyon üt. A hűtés ugyanolyan katasztrófális, mint a többi lapon. Kb 1 hete bírt, most passzív zalmannal nyomom, de zsír. Az új biossal, meg megy mint állat. Ajánlom mindenkinek, az ára is alacsonyabb, és nálam bizonyított!
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
LALA_kiraly #9 üzenetére
Jut eszembe, ez a Marvell 88E1111 gigabites hálózati vezérlő chip mennyire terheli a procit? Mennyire melegszik nForce4 vezérlőchip és nem hangos a ventije?
Gondoltam én is feldobom a topicot
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
LALA_kiraly #9 üzenetére
10k? Azta, az jó ár és lap is szimpatikus. Nem is nagyon látom az árlistákon, ha van nem tudom aktuális ár -e de olyan 17k az ára a boltokban. Nekem is volt egy K7-es ECS lap, K7s5a és megvoltam vele elégedve.
-
vati
senior tag
válasz
LALA_kiraly #14 üzenetére
#9-et nehéz értelmezni
Ha már áradat, abit/asus/asrock/msi/gigabyte áradat, az van rendesen.
Én nemrég nyitottam egy ECS topikot, be is zárták gyorsan. -
vati
senior tag
válasz
LALA_kiraly #12 üzenetére
Konkrétan milyen ez a ''3200+os proci''? A64 Venice maggal?
Valami AMD áradatot emlegetsz lejjebb, ami ellen küzdeni kell...Ez egy AMD lap.
-
LALA_kiraly
őstag
Viszem én egyedül is a topicot:
A zsír új 1.1G-s biosommal, a 3200+os procim alapfeszen:10*270-et ment. A 280 még +50mV-vel ment, de tovább nem mertem húzni. A 9*300 is ment, igaz ez is + 50mV-vel. A Samu 400as tcc4 ramom meg 2,79V-on 600ig mentTovább nem mertem. Nagyon zyír ez a lap!!!
-
#gab_
őstag
válasz
LALA_kiraly #9 üzenetére
10kert nagyon +erte
-
#gab_
őstag
csajnos meg nem probaltam NF4es ecs-t...
de tuningra a legjobb a DFI/MSI -
LALA_kiraly
őstag
Na talán egy kisebb:
-
LALA_kiraly
őstag
Akkor viszem egyedül a topicot!!!
Ime egy kép a lapról:
Hoppá: az első feléről
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
Találtam egy cirill betűs cikket, ahol tesztelik. Köszönöm ezt sok segítőkész ph-snak. Gondolom, mert újonc vagyok...
Zárható -
LALA_kiraly
őstag
Senki???
-
LALA_kiraly
őstag
Légyszi!!!!! Senkinek nincs ilyen lapja? Csak pár info kellene?
-
LALA_kiraly
őstag
Na tessék már véleményt mondani! Légyszi! Miért nem lehet segíteni egy szegény gépfunnak.
-
LALA_kiraly
őstag
Most tudnék venni olcsón ilyen lapot, de nem rudok róla semmit. Légyszi írjatok pár szót a lapról (tuning, megbízhatóság). Nézelődtem, de nem sok infot találtam. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest