Aktív témák
-
Lőre
tag
Mivel eddíg nem volt netem ,ezért most egy szerény UP!
-
Geby
senior tag
elmeletileg mukodnie kene ahogy leirtad: bios protect off, flasheles es kesz
probald meg hogy csinalsz egy ClearCMOS-t, azt is jumperrel kell, nekem bios frissites utan nem felejtette el a regi bios beallitasait, viszont nem is volt 2.6+-os procim -
Lőre
tag
Adott a fent említett alaplap amibe a régi 2000+os proci helyett egy 2600+os került beszerelésre.A lap csak sima 2000+ osnak látja.Nahát akkor uj bios leszed ,(support 2400+-2600+ a gyártó lapja szerint)bios flash simán lefut restart,és láss csodát ,maradt a régi bios,nem frissített semmit!! Mindez megismételve többször is.Az alaplapon van egy BIOS Protect jumper azt is próbáltam átváltani de ugy meg Unknown Flash Type felirat és semmi!
Akinek volt már hasonló esete ,tanácsoljon már valamit mert nem jó egy 2,6+ os procit 2+ on járatni :(((((
Help Please!!
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest