- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbiri
tag
Valami hasonlókra gondoltam a hiányok között:
(Már nem is vág a témába, de ez most egy pörgő topik. És hátha benéz egy hasonló gép tulaja vagy egy szakértő.)
3 ECS gép között hezitálok. Esetleg HP azur renew jöhet szóba ebben a kategóriában. Illetve a használt gépek. A kategória jelen esetben a 150-160e+ÁFA. Az felhasználása: PHP+MySQL, word, excel, acces, powerpoint bemutatók, netböngészés és email. Hálózat menedzsment (Novell, win és linux), router programozás, CNC vezérlések készítése. Ezek alatt elbírjon egy MP3 lejátszással és unalmas perceimben egy-két filmmel is elboldoguljon. Win oprendszer futna rajta (jogtisztán), és linux ha szükséges.
Semmi játék, semmi 3D.
USB2 vagy FireWire felületen csatolnék hozzá DVD írót ill további vinyókat. Ragaszkodnék a jelenlegi külső bill/egér pároshoz(Logitech cordless desktop MX). De ehhez legalább 1 PS/2 port kellene. USB nyomtató és scanner. De ezek fcsak fixen az otthoni íróasztalomon. Wlan is jó lenne, mert UTP kábel se lógjon az ágyban, ha reggel olvasom a híreket.
ECS A531: Nem tudom mire elég a proci. Nincs soros, párhuzamos port, PCMCIA bővítés, PS/2 port, FDD.
ECS A535: Nem túl nagy a proci, de szerintem elég lenne. Nincs soros, párhuzamos port, PCMCIA bővítés, PS/2 port, FDD.
Ezekben van WLAN, 2év gari.
ECS G320: Nem tudom mire elég a proci. Nincs PCMCIA bővítés, FDD, WLAN.
Ebben van soros, párhuzamos port PS/2 port, 2 év gari.
HP azur renew: van benne minden, kivéve WLAN és USB2. Viszont bizonytalan az eredet és az akku állapota. És a garancia is kényes.
Használt gépek: Változó a tartalmuk, de jellemző a WLAN és az USB2 hiánya.. De nincsen hozzá áfa visszaigénylés. A garancia és az akku állapota is bizonytalan. Ha egy új akkut is be akarok zsúfolni az árba akkor az a gép teljesítményének rovására megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest