-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
igen tudom, hogy kifizettem, ha USPS jön akkor itthoni postán vára cucc mire megállapítják a vámot, és 3 hét volt a rekordom, de azt jogilag anno lerendeztem velük, azóta nem rendelek úgy hogy az itthoni posta benne legyen a kiszállításba, jobb a futás ott saját vám tisztjeik vannak és még az országba sem ért a csomag de már küldik a vám papírokat, nem mondanám sürgősnek, csak szeretem ha minden flottul megy, és nem ezt várom el 65USD szállítástól, ezért iírtam a DHL példát.
-
atikó
őstag
köszi a linekt, hát azt nem értem, hogy hogyan került Amerikából még az nap Németországba kb 2 óra alatt. (rendszer szerint)
meg azt sem vágom hogy 3 napja áll valahol.
na mind1 első meg utolsó ilyen global shippinges vásárlásom, egyszerűbb ha fizettem volna 15 dolcsival többet és egyből ide hozza a fedex, 2 nap volt a múltkori, csak az DHL volt, és mire ideér már a vám részt is megcsinálták volna, fizetem és kész.
-
atikó
őstag
Üdv. kis felvilágosítást kérnék, a tekintetben, hogy Amerikából rendeltem, global shipping program keresztül, az eladó küldte a nyomon követési számot, ami egy fedex volt, az meg is érkezett egy másik amerikai városba, azt kiderítettem hogy ott van a global shipping központ, utána az ebay rákattintottam a nyomon követésre, ott elvisz egy honlapra( www.artis-web.de) ahol már látszik hogy a GLS fogja hozni, van is száma, azt beírom azt az itthoni a GLS ami mutatja hogy január 10-én előjegyezték a csomagot, de még nincs a GLS-nél, azóta áll a dolog, de a www.artis-web.de oldal szerint már Németországban van, Neuss városban. Most ez normális, hogy áll a dolog? van valakinek tapasztalata ezzel a global shipping dologgal? köszönnöm.
-
atikó
őstag
számomra az a furcsa maikor elküldi a nyomonkövetési számot az majd kb 2 hét mire működik. addig mi a fenét csinál a csomag! Ezt csak kinai küldeményekre értem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest