Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EA's hit

őstag

válasz Szigma70 #1364 üzenetére

Tök jól leírtad. Én nagyon nem vagyok összeesküvés-hívő, de konkrétan az jutott már többször is eszembe a napokban, hogy olyan, mintha én valahogy egy bugos verzióját töltöttem volna le a játéknak. Nálam semmi nem úgy működik, mint másoknál látom. Ugyanazt csinálom (legalábbis próbálom), amit videókban tanácsolnak és ami másoknak működik, de nálam egész egyszerűen nem ugyanúgy mozognak az emberek, nem úgy mennek a passzok, semmi nem úgy működik. Gondoltam én is a netre és minden hasonlóra, de 3 hete a 23-nál még jó volt a net, aztán varázsütésre most elromlott? Ugyan már. 1000-es Telekomos neten játszok vezetékkel, Szeged belváros. Nézem öcsémet a szomszéd szobában, hasonló szinten van a tudása mint nekem, régebbi, gyengébb kábellel játszik és az enyémnél régebbi, gyengébb gépről. A játék szarabbul is fut neki mint nekem, és mégis működik neki a gameplay, ugyanazokat az eredményeket hozza, mint tavaly. Komolyan nem tudok másra gondolni, csak hogy bugos valahogyan a játék nálam, utolsó ötletként ma letörlöm és újratelepítem, hátha.

Új hozzászólás Aktív témák