Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #1364 üzenetére
Tök jól leírtad. Én nagyon nem vagyok összeesküvés-hívő, de konkrétan az jutott már többször is eszembe a napokban, hogy olyan, mintha én valahogy egy bugos verzióját töltöttem volna le a játéknak. Nálam semmi nem úgy működik, mint másoknál látom. Ugyanazt csinálom (legalábbis próbálom), amit videókban tanácsolnak és ami másoknak működik, de nálam egész egyszerűen nem ugyanúgy mozognak az emberek, nem úgy mennek a passzok, semmi nem úgy működik. Gondoltam én is a netre és minden hasonlóra, de 3 hete a 23-nál még jó volt a net, aztán varázsütésre most elromlott? Ugyan már. 1000-es Telekomos neten játszok vezetékkel, Szeged belváros. Nézem öcsémet a szomszéd szobában, hasonló szinten van a tudása mint nekem, régebbi, gyengébb kábellel játszik és az enyémnél régebbi, gyengébb gépről. A játék szarabbul is fut neki mint nekem, és mégis működik neki a gameplay, ugyanazokat az eredményeket hozza, mint tavaly. Komolyan nem tudok másra gondolni, csak hogy bugos valahogyan a játék nálam, utolsó ötletként ma letörlöm és újratelepítem, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest