Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Inkább az Android ami merít, valszeg szörnyen optimalizálatlan, az pedig lehúzza a legbikább aksit is. A háttérvilágítás jóval kevesebbet eszik, nekem simán elmegy 3-4 hétig a kobo aura úgy hogy sokat olvasok, és sosem kapcsolom ki a backlightot, és amúgy is csak sleepbe kerül az eszköz amikor lecsukom a fedőt.
De érdekes amúgy, hogy 14 nap van megadva üzemidőnek, ez kb olyan mint a dízel Audi A6 3 literes fogyasztás, vagy az okostelefonos 1 hét üzemidő -
kuruczz
tag
Névnapra kaptam, tokkal. Nekem nagyon tetszik, AlReaderrel használom, olyan nyalánkságokkal, mint karakter szélesség, vastagság, méret, sorköz, fényerő állítás csippentéssel, suhintással, 1 ujjal, kettővel, 9 érintési zónával, miegymás (ezt egyszer kellett beállítani, azóta nem birizgáltam)....DE: 1 db hétig bírja,ha csak olvasol rajta, 2 nap (se) ha birizgálod, állítgatod, próbálgatod. Az egy feltöltéssel való üzemidő szerintem az egyetlen mit felhozhatnánk ellene. Emlékszem mikor a Panasonic GD50 akku idejét Nokia 5110-el mértük össze, sőt dupla kapacitású akkukat is lehetett kapni, de ezeket senki nem sírja vissza a mai fixen beépített, naponta töltendő telefonakkuk korában...ráadásul power bank-okkal szaladgálunk épp a telefonok miatt. De ez még mindig többet bír, mint egy mobil és személyre szabhatóbb bármely nem Androidos olvasónál.
Ami NEKEM szempont, azt max. nyújtja:
Gill Sans/Kártyahely/Tok nyitásra felébred/Inverz mód éjszakai olvasásnál/Elválasztás a magyar nyelv szabályai szerint/Nagyon jó fizikai lapozógombok/Calibre Companion a Calibre böngészésére, letöltésre. -
pusiga
tag
Én ezzel szemezgetek, csak itthon még kicsit ismeretlen, új márka (lehet) mert itteni kérésemmel ezzel kapcsolatban a tapasztalatokról még nem volt reagálás. Harminctól kapható, és a honlapjuk alapján korrektnek tűnik. https://www.energysistem.com/en/products/ereader/ereader_series/42506-energy_ereader_screenlight_hd
-
Degeczi
nagyúr
Rengetegszer elhangzik itt, h világítás nélkülit csak akkor érdemes manapság venni, ha mindig tökéletes körülmények között tudod majd olvasni. Egy átlagosan megvilágított szoba nem az, csak ha van külön olvasólámpád az olvasósarokban.
(papírkönyvekkel szerzett tapasztalatot ne vedd alapul, mert az e-ink kijelzőkhöz vmivel több fény szükséges)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest