Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• phedi77

tag

válasz LittleBiG007 #10890 üzenetére

Szia!

Igen én vagyok az aki csak azért szeretné lecserélni az Onyx Boox T68-as olvasóját, mert nem lehet egy bizonyos fényerőnél gyengébbre állítani. Nappal, szürkületben tökéletes, de a kimondott esti olvasásnál engem zavar a fényerő.
    Amit amúgy imádok benne és az új olvasómban is elvárnám:
    - 6,8"
    - rengetegféle (epub, mobi, txt, pdf stb.) formátum olvasása
    - olvasó oldalán lévő lapozógombok
    - pdf kezelés (valami szuper a NeoReader)
    - memóriakártya behelyezés lehetősége (bár jelenleg bőven elég a rajta lévő tárhely)
    - akárhányféle szótár feltelepítési lehetősége (bár én csak 3 nyelvet használok)

Gondolkodtam erősen a Kobo Glow HD-n, de jelenleg biztos nem veszem meg - most, hogy már jobban belemélyedtem.
    A top gyártók - Kobo, Kindle - (szerintem) pedig eléggé "kockák" - közel sem olyan szabadak, mint mondjuk egy android Onyx vagy Nook. Vagy a formátumokat nem kezelik rendesen, vagy a szótárral vacakolnak, esetleg a pdf olvasás nehézkes rajtuk stb.

Szóval lehet, hogy megvárom a következő Onyx-ot... előbb utóbb kijön és talán változtat a fényerőn (a korábbi Onyxomon pl. tökéletesen lehetett változtatni a fényerőt: Onyx Boox AfterGlow).

• hampidampi

őstag

válasz LittleBiG007 #10890 üzenetére

"Kérdés: van köztetek valaki, akinek annyira nem volt egyenletes a világítása az olvasón, hogy ez zavarta, és akármilyen érdekes könyvet is olvasott, kizökkentette belőle? "
    Engem eleve ez a derítőfóliás világítás zavart a PW-nál, számomra megkönnyebbülés volt visszatérni a Keyboard gyári világítós tokhoz. Tudom, hogy az olvasó beépített világítása más technológia, mint az lcd-k megvilágítása, de érzetre nekem nem volt különbség. Ugyanolyan kellemetlen érzés volt rajta sötétben olvasni, mint egy tableten.

"Ezt mondom én is. A 'csak olvasás' sokmindent magában foglalhat. Nekem például a kedvenc CharisSILmod betűtípusom használatát."
    Nem is neked írom igazán, mert te biztos tudod, hanem másoknak, akik olvassák: az azw3-ba lehet betűkészletet telepíteni, ez igazán nem probléma a Kindle-öknél.

Új hozzászólás Aktív témák