- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
gyga
senior tag
up
-
deicide
veterán
milyen fajta kell? 24+1es? van, olyan 1400+áfa az ára.
-
gyga
senior tag
szükségem volna 1 dvi-d kábelre ha lehet olcsón remélem van vkinek elfekvőben.
-
öcsi
csendes tag
Na szóval én nem sok különbséget láttam az analóg és a digitális input esetében, csupán egy milliomod gondolatnyit esetleg azt is csak azért mert tudtam, hogy melyik kábel van éppen bedugva és a várakozásomat eszerint vetítettem ki. Lehet hogy rossz a szemem de az is lehet, hogy a jelátalakítók technikája ilyen tökéletes. Summa summárum mindkét esetben a képek élesek mint egy rézkarc. Hajrá Belinea 10 17 35 !!! (((:o
-
öcsi
csendes tag
T. Fiatalalok,
A minap vettem egy 17'' TFT-t (Belinea 10 17 35) de gyárilag nem adtalk hozzá DVI kábelt.
Elég pofátlanságnak tartom, ha már egyszer kb. 10-15 ezerrel többet kérnek egy DVI csatlakozót is tartalmazó monitorért, hogy a kábelt viszont kispórolják.
Tud valaki beszerzési helyet, amit eddig találtam az 6-7 ezer és 3 méter, nekem a fele is elég lene mind hosszban árban akár a harmada is.
Many Thanks,
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- DJI mini 3 drón display unit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest