Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
A #729-re visszatérve, mit jelent hogy UDF-be irom e ki, nero-val adat-DVD-t irok két film ami nagyobb 1gb-nál(avi), már majdnem mind olyan nagyon kevés 700mb körüli van....
No most meg azt mondja a kolléga hogy neki meg lejátsza ugyanaz a asztali az ilyen filmeket, lehet hogy kamuzik....???
Már végkép nem értem...
Köszi!!! -
Répapüré
tag
Visszavittem a boltba, az eladó szerint nem bírja a maxell lemezt, neki tdk-ra tökéletesen írt.
Azt mondja ha akarom felküldi pestre , de mindenkinek azt ajánlja, ha van egy lemez típus ami beválik abból vegyen sokat,de olyannal is találkoztak már, hogy ugyan az a márka, típus és van amelyiket nem írja. Még drágább írók esetén is gyakran előfordul.A lemez anyaga,összetétele sem mindig egyenletes.Ja, és a meghajtó tisztító lemezt nagyon ellenzi,különösen olcsóbb írók esetén, mert karcolhatja a műanyag lencsét.Drágább írókban a lencse üvegből van, de akkor sem ajánlja.
Ennyi. -
Répapüré
tag
Hát...
Köszi Srácok.
Kipróbáltam, jó program, felismerte a lemezt, felpörgött és lefagyott az egész.A kurzor meg sem moccan.
Ha minden lemezzel ezt csinálná megérteném, de egy írható TDK-val próbáltam ki, az újra írható TDK-t írja...
Talán kiveszem az írót és újra beteszem, néha megmagyarázhatatlan dolgok történnek.
Ha nem segít akkor vissza viszem az írót,bár lehet egy xp telepítés is megoldaná...
Köszi. -
rien
senior tag
Szia!
Nem én készítettem őket.
Megnéztem gsopttal, a Video Format/ Codec résznél
amik mennek az asztalin 4CC: xvid / name: Xvid
amik nem mennek 4CC: h264 / name: ITU H.26n
Azért csináltam képet is: ami nem megy és amivel nincs baj
Akkor ez a baj?Amit írtál azt az AVI FourCC-t azt még nem próbáltam ki.
És nagyon köszi!
-
Tosee
őstag
Felraktam az ImbBurn-t és jónak tűnik az ötlet, ki fogom próbálni...
Esetleg Te vagy valaki más fórumtárs ajánlhatna nekem a nero-n kívül vmi jó cd író szoftvert... mert a neroban most nagyot csalódtam, hogy a dual layer-el nem boldogul.
Neron kívül mit ajánlanátok?Én az Easy media creator-on gondolkodom, hogy adok neki egy esélyt... Használ valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- További aktív témák...
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest