Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Linux fut a gépemen és valóban 100% a processzor terhelése, míg kb. fél perc után le nem fagy a Kaffeine, amivel az adást nézni próbálom, tehát valszeg a gépem lesz gyenge. Igazából nekem nem is az lenne fontos, hogy a gépen tévézzek, inkább néha felvennék egy-két műsort. Ezzel nem is lenne gond, kérdés, hogy a felvett mpeg ts adatfolyamot az asztali dvd lejátszóm számára is emészthetővé tudom-e majd tenni. Ennek még utána kell néznem...
Egyetértek, valóban röhejes, hogy kell az erősítő és még így is csak bizonyos pozícióban, az antennát a falra rögzítve jön elég erősen az adás. Ja, hogy 50kW-os adóteljesítmény ígértek?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Én kb. 2 km-re légvonalban a Széchenyi-hegytől gond nélkül veszem a 802 MHz-et egy 10 centis botantennával, elé kötve egy 27dB-es jelerősítőt. Egy gondom van csak: míg az Autonómiánál akadásmentes a kép és hang, a DunaHD erősen szaggat. A laptopom lenne gyenge (Pentium M 1,5 Ghz Dothan, 1 gb ram, integrált v.kártya)?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Én kb. 2 km-re légvonalban a Széchenyi-hegytől gond nélkül veszem a 802 MHz-et egy 10 centis botantennával, elé kötve egy 27dB-es jelerősítőt. Egy gondom van csak: míg az Autonómiánál akadásmentes a kép és hang, a DunaHD erősen szaggat. A laptopom lenne gyenge (Pentium M 1,5 Ghz Dothan, 1 gb ram, integrált v.kártya)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest