Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Már a Commodore64-nél sem okozott gondot pedig az még elég buta elektronikával volt szerelve.
Több androidos boxot is próbáltam így Rockchip/Amlogic chipszettel, azoknak se lett semmi baja tőle. De valóban a legkulturáltabb kivezetni az összes csatit ahogy illik és egy RCA-Jack kábellel utána megoldani a visszafordítást.
-
osztraksajt
őstag
válasz
wassermann #18388 üzenetére
110-es antennám van fenn, de egy épület pont rátakar részlegesen, nagyobbat már nem tudok feltenni mert nem fér el az eresz alatt, áthelyezni sem igazán van lehetőségem, nem is akarok kínlódni vele. Sokkal érzékenyebb az időjárásra mint általában, meg a viharok is pont arról szoktak feljönni amerre a tányér néz.
Amúgy sem akarok még egy előfizetést csak emiatt fenntartani ha már adott kábeltv lehetősége.
-
osztraksajt
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Próbáltam keresőszavakkal, de nem nagyon boldogultam.
Eddig egy műholdas VU+ Solo linuxos beltérivel rögzítettem az adásokat, ami nyers TS streamet tud közvetlenül NAS-ra menteni, ami nekem nagyon kényelmes megoldás, továbbá webes felületen EPG-ből indítható felvétel stb, csak ugye erősen időjárásfüggő, idén elég sokat szívtam tavasszal a rengeteg durva vihar miatt.
Most lett Digi kábeltévénk, valami hasonló megoldást keresnék erre a platformra. Tehát ha van olyan ajánlás ami hasonló képességekkel rendelkezik mint az eddigi beltérim az lenne legjobb (egy enigma rendszerű lenne a legjobb, megszoktam). Persze nem ijedek meg egy linux telepítéstől, tehát rPi+tuner is szóba jöhet, nem 2 fillérből akarom megoldani, de minél stabilabb és megbízhatóbb rendszert szeretnék összerakni amit relatíve gördülékenyen lehet kezelni a mindennapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest