Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
vettem egy leadtek dtv1800h típusú tv-kártyát. media centerrel és winfast pvr2vel is tökéletesen működik, azonban legjobb képminőséget a pvr2-ben evr renderer+hardveres gyorsítással sikerült elérnem. a probléma csak az, hogy ekkor a kép random időközönként megakad, a hang megy tovább és ha elkapcsolok majd vissza, akkor újra megy rendesen. ezt az elkapcsolásos megoldást 3-4-szer sikerül eljátszani, utána pedig kifagy az egész lejátszó és task managerrel kell lelőnöm. tud esetleg erre vki megoldást? vagy esetleg egy másik progit, amivel hardveres gyorsítással lehet kicsit javítani a minőségen?
előre is köszi a válaszokat! -
gruang
csendes tag
sziasztok!
elnézést, ha rossz fórumba írok, de úgy néztem ezügyben ez a legaktívabb.
azt szeretném kérdezni, hogy dvb-t mpeg4 tunerrel rendelkező lcd tv-hez milyen tetőantennát ajánlanátok megvételre?
pannonhalmán lakom..győrtől 25 km-re..a mindig tv honlapja szerint az utcánkban elérhető a szolgáltatás..szóval elvileg mindenem megvan, az antennát leszámítva.
segítségeteket előre is köszönöm!
dávid -
gruang
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TerraTec Cinergy T USB XE tunerem..de sehogy sem tudom működésre bírni...saját szoftverével nem talál egy csatornát sem..dvb-dream progival sikeresen megtaláltam a csatornákat...viszont nincs se kép se hang..pedig a jelerősség 100%ot mutat.
mi lehet a probléma? már felraktam a hd codec packot...és még sokminden mást...de semmi.
vki tud vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest