- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
vettem egy leadtek dtv1800h típusú tv-kártyát. media centerrel és winfast pvr2vel is tökéletesen működik, azonban legjobb képminőséget a pvr2-ben evr renderer+hardveres gyorsítással sikerült elérnem. a probléma csak az, hogy ekkor a kép random időközönként megakad, a hang megy tovább és ha elkapcsolok majd vissza, akkor újra megy rendesen. ezt az elkapcsolásos megoldást 3-4-szer sikerül eljátszani, utána pedig kifagy az egész lejátszó és task managerrel kell lelőnöm. tud esetleg erre vki megoldást? vagy esetleg egy másik progit, amivel hardveres gyorsítással lehet kicsit javítani a minőségen?
előre is köszi a válaszokat! -
gruang
csendes tag
sziasztok!
elnézést, ha rossz fórumba írok, de úgy néztem ezügyben ez a legaktívabb.
azt szeretném kérdezni, hogy dvb-t mpeg4 tunerrel rendelkező lcd tv-hez milyen tetőantennát ajánlanátok megvételre?
pannonhalmán lakom..győrtől 25 km-re..a mindig tv honlapja szerint az utcánkban elérhető a szolgáltatás..szóval elvileg mindenem megvan, az antennát leszámítva.
segítségeteket előre is köszönöm!
dávid -
gruang
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TerraTec Cinergy T USB XE tunerem..de sehogy sem tudom működésre bírni...saját szoftverével nem talál egy csatornát sem..dvb-dream progival sikeresen megtaláltam a csatornákat...viszont nincs se kép se hang..pedig a jelerősség 100%ot mutat.
mi lehet a probléma? már felraktam a hd codec packot...és még sokminden mást...de semmi.
vki tud vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest