Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobby
tag
Vettem egy msi hibrid tunert (usb) és megy a PVR2-vel. a bajom csak az hogy nem tudom hogyan kell átváltani dtv funkcióba, hogy kereshessem az adókat.
Vki segítség? -
Grobby
tag
van most adás?
-
Grobby
tag
m1 HD, m2 HD: Budapest környéki vétel a DVB-T adóhálózaton
Az Olimpia idején az eddig DVB-H kísérleti sugárzásra használt budapesti UHF-38-as csatornán az m1 és az m2 nagyfelbontású változata lesz kódolatlanul vehető. A legújabb információk szerint a sugárzás legfeljebb fél évig folytatódhat! -
Grobby
tag
válasz
wassermann #64 üzenetére
Ok, köszi a választ. Sajna számomra nem volt egyértelmű, mert csak arról regélnek, hogy miben tudok rögzíteni, de arról nem, hogy mit tud fogni...
-
Grobby
tag
Hello!
Nekem futott rendesen a film. A kérdésem az lenne, hogy leadtek tunerek közül (USB) melyikek azok, amelyek tudják az mpeg4 streaminget? Pl ez: WinFast DTV Dongle H
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged