- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
asddsa #12898 üzenetére
Ha lehet, akkor technisatot vegyél, mert az elég megbízható. Én több, mint egy évig használtam Fibernethez. Persze lehet, hogy pár száz forinttal többe kerül. A többi típus mindigtv extrára jó, de olvastam, hogy conaxos kábeles szolgáltatókkal vannak kompatibilitási problémák.
-
zichie
senior tag
válasz
asddsa #12895 üzenetére
Veszel egy conax modult, beteszed a tv ci foglalatába, kiveszed a kártyát a t-home boxból és beteszed a modulba, innentől felesleges a box, mehet a szekrény aljára. A kártya szépen frissül a conax modulban, még erre sincs gond.
Biztos működik a dolog, mert sokan így használják.
Nincs ebben semmi warez, a szolgáltatásért fizetsz, a conax modul több műszaki áruházban, boltban kapható. Valahol ki is írják, hogy mindigtv extrához és t-home kábeltévéhez.
Nem kell boxid-vel foglalkozni, mert kábelen nincs párosítás. -
wassermann
Topikgazda
válasz
asddsa #12895 üzenetére
Szerintem ez egyértelmű:
a szolgáltató üzleti érdeke, hogy csak az adott előfizetői helyen legyen a szolgáltatás igénybe vehető. Emiatt kódolt a szolgáltatás, amihez a box szükséges. (Az UPC pl. ad TV-be való kártyát... - ezzel bombázd a szolgáltatót, hátha hajlandó becserélni a boxod. Ez az egyetlen legális mód)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest