Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
asddsa #12898 üzenetére
Ha lehet, akkor technisatot vegyél, mert az elég megbízható. Én több, mint egy évig használtam Fibernethez. Persze lehet, hogy pár száz forinttal többe kerül. A többi típus mindigtv extrára jó, de olvastam, hogy conaxos kábeles szolgáltatókkal vannak kompatibilitási problémák.
-
zichie
senior tag
válasz
asddsa #12895 üzenetére
Veszel egy conax modult, beteszed a tv ci foglalatába, kiveszed a kártyát a t-home boxból és beteszed a modulba, innentől felesleges a box, mehet a szekrény aljára. A kártya szépen frissül a conax modulban, még erre sincs gond.
Biztos működik a dolog, mert sokan így használják.
Nincs ebben semmi warez, a szolgáltatásért fizetsz, a conax modul több műszaki áruházban, boltban kapható. Valahol ki is írják, hogy mindigtv extrához és t-home kábeltévéhez.
Nem kell boxid-vel foglalkozni, mert kábelen nincs párosítás. -
wassermann
Topikgazda
válasz
asddsa #12895 üzenetére
Szerintem ez egyértelmű:
a szolgáltató üzleti érdeke, hogy csak az adott előfizetői helyen legyen a szolgáltatás igénybe vehető. Emiatt kódolt a szolgáltatás, amihez a box szükséges. (Az UPC pl. ad TV-be való kártyát... - ezzel bombázd a szolgáltatót, hátha hajlandó becserélni a boxod. Ez az egyetlen legális mód)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- DJI topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged